18.9 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023
Array

Amendă pentru un șofer care avea aplicate folii neomologate

Amendă pentru un șofer care avea aplicate folii neomologate

Mare atenție atunci când circulați pe drumurile publice. Un bărbat trebuie să scoată din buzunar câteva sute de lei pentru a aschiat o amendă dată de polițiști pentru că a aplicat folii neomologate pe geamurile laterale faţă dar avea și un sistem de iluminare tip xenon tot neomologat. În această perioadă oamenii legii desfășoară tot felul de acțiuni în trafic.

Pe parcursul a câtorva ore în ziua de miercuri, 26 iulie, poliștii de la Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a actelor de cerşetorie, a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice, şi asigurarea unui climat de ordine corespunzător.

Au fost verificate 21 de autoturisme și legitimate 46 de persoane. În urma controlului au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale, în valoare de  4.635 lei, dintre care 7 pe linie de ordine publică, iar 12 pe linie rutieră. Au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

„În jurul orei 11.00 a fost oprit pentru control un bărbat în vârstă de 54 ani, din județul Botoşani, care conducea un autoturism pe DE 58 Deleni. Astfel, poliţiştii împreună cu reprezentanţii R.A.R. Iaşi au constatat că autoturismul avea aplicate folii neomologate pe geamurile laterale faţă şi un sistem de iluminare tip xenon- neomologat. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut certificatul de inmatriculare.” au precizat reprezentanții IPJ Iași.

O altă amendă a fost dată pentru scandal în locurile publice.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow