More

  Amendă pentru un șofer care avea aplicate folii neomologate

  Array

  Amendă pentru un șofer care avea aplicate folii neomologate

  Mare atenție atunci când circulați pe drumurile publice. Un bărbat trebuie să scoată din buzunar câteva sute de lei pentru a aschiat o amendă dată de polițiști pentru că a aplicat folii neomologate pe geamurile laterale faţă dar avea și un sistem de iluminare tip xenon tot neomologat. În această perioadă oamenii legii desfășoară tot felul de acțiuni în trafic.

  Pe parcursul a câtorva ore în ziua de miercuri, 26 iulie, poliștii de la Hîrlău au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit, a actelor de cerşetorie, a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice, şi asigurarea unui climat de ordine corespunzător.

  Au fost verificate 21 de autoturisme și legitimate 46 de persoane. În urma controlului au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale, în valoare de  4.635 lei, dintre care 7 pe linie de ordine publică, iar 12 pe linie rutieră. Au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

  “În jurul orei 11.00 a fost oprit pentru control un bărbat în vârstă de 54 ani, din județul Botoşani, care conducea un autoturism pe DE 58 Deleni. Astfel, poliţiştii împreună cu reprezentanţii R.A.R. Iaşi au constatat că autoturismul avea aplicate folii neomologate pe geamurile laterale faţă şi un sistem de iluminare tip xenon- neomologat. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară i s-a reţinut certificatul de inmatriculare.” au precizat reprezentanții IPJ Iași.

  O altă amendă a fost dată pentru scandal în locurile publice.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet