15.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022
Array

Amenajaţi odată trecerile de pietoni! Încă o victimă călcată de maşină

- Advertisement -

Atenţie mare chiar dacă traversaţi strada pe trecerea de pietoni. Colega noastră, reporterul tv Cătălina Filote, a fost accidentată de o maşină, în drum spre casă. Evenimentul a avut loc aseară, 29 octombrie, în jurul orei 18.00 pe trecerea de pietoni din faţa Şcolii „Iordache Cantacuzino” din Paşcani. De faţă erau şi câţiva agenţi de la Poliţia Locală care supravegheau circulaţia rutieră în zonă. Tânăra a fost lovită din plin de un un autoturism marca Ford condus de un şofer de 19 ani din Paşcani şi transportată, câţiva metri.

acc trecere de pietoni

Răzvan Andrei Roman, cel care se afla la volan nu a frânat deloc, deşi se afla la o trecere de pietoni. El spune că nu a văzut pietonul pe trecere şi că ar fi fost orbit de farurile unei alte maşini.

Martorii spun însă că şoferul circula cu viteză şi că nu a avut nici o intenţie să frâneze.

În urmă impactului, victima a suferit multiple răni pe corp. A fost operată în cursul acestei zile la un umăr. Şoferul a scăpat fără nici o zgârietură, dar urmele impactului se văd pe maşină. El este acum cercetat penal pentru vătămare corporală. Nu a fost găsit sub influenţă alcoolului în urmă recoltării probelor.

BIT TV atrage atenţia Primăriei Paşcani că trecerile de pietoni, mai ales din această zona, trebuie amenajate cu dispozitive de reducere a vitezei şi de semnalizare. Ele sunt necesare deoarece au fost înregistrate numeroase accidente rutiere şi sunt amplasate în apropierea şcolilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow