27.4 C
Paşcani
marți, august 16, 2022
Array

Amenajarea Oraşelului copiilor din Paşcani a fost finalizată

Sanie trasă de reni, Moş Crăciun şi un om de zăpadă 3 D toate acestea se găsesc în Orăşelul Copiilor amenajat de administraţia locală. Astăzi firma care a câştigat licitaţia pentru amplasarea figurinelor a montat ultima piesă.

Orăşelul copiilor din Paşcani a fost finalizat. Firma din Neamţ care se ocupă cu amenajarea spaţiului de joacă pentru copii a montat astăzi ultima figurină. Este vorba despre o sanie trasă de reni de 4 metri ornată cu lumini multicolore 3D, întregind astfel Orăşelul Copiilor. De asemenea, la începutul acestei săptămâni a fost montat un Moş Crăciun ornat cu beculeţe alb – mov şi un om de zăpadă.

Încă o dată administraţia locală face apel la păşcăneni să păstreze ornamentele achiziţionate deoarece sunt scumpe şi vor putea fi folosite şi anii viitori, mai ales că ieri, cele două figurine gonflabile din faţa Primăriei au fost distruse.

Copii sunt încântaţi de ornamentele din Orăşelul copiilor şi spun că vor veni în fiecare zi să se joace în zonă şi să facă poze cu figurinele frumos colorate. Şi părinţii spun că figurinele din orăşelul copiilor sunt frumose dar cam puţine.

Menţionăm că pentru amanajarea Orăşelului copiilor şi instalaţiile montate pe sediul Primăriei, administraţia locală a aprobat, din buget local suma de 85 mii lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow