17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Ambulanţa Suceava nu mai are bani de combustibil, până la finalul lunii merge pe datorie

Serviciul de Ambulanţă Suceava nu mai are, începând de luna aceasta, banii necesari pentru achiziţionarea de combustibil, autospecialele fiind la un pas de a nu mai putea să răspundă la solicitări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava spune că s-a ajuns în această situaţie întrucât bugetul de anul acesta al instituţiei este cu 40 la sută mai mic decât cel de anul trecut şi că până acum nu s-a făcut nicio rectificare bugetară.

“Încercăm acum să vedem dacă mai avem de unde să luăm bani, de la alte capitole bugetare, pentru a achita contravaloarea carburanţilor necesari autospecialelor de intervenţie. Avem noroc cu cei de la compania care ne furnizează carburant şi care ne-au spus să nu ne facem griji că până la finalul lunii, chiar dacă nu avem bani, ne vor da motorină, întrucât suntem cu toate facturile la zi. Am ajuns în situaţia aceasta deoarece bugetul este cu 40 la sută mai mic faţă de cel pe care l-am primit anul trecut, iar Suceava este un judeţ foarte mare, al doilea ca suprafaţă din România”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu.

Conform acestuia, deşi instituţia a redus drastic cheltuielile, banii de combustibil pentru ambulanţe se vor termina zilele viitoare.

Sursa

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow