More

  Ambulanţa Suceava nu mai are bani de combustibil, până la finalul lunii merge pe datorie

  Array

  Serviciul de Ambulanţă Suceava nu mai are, începând de luna aceasta, banii necesari pentru achiziţionarea de combustibil, autospecialele fiind la un pas de a nu mai putea să răspundă la solicitări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

  Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava spune că s-a ajuns în această situaţie întrucât bugetul de anul acesta al instituţiei este cu 40 la sută mai mic decât cel de anul trecut şi că până acum nu s-a făcut nicio rectificare bugetară.

  “Încercăm acum să vedem dacă mai avem de unde să luăm bani, de la alte capitole bugetare, pentru a achita contravaloarea carburanţilor necesari autospecialelor de intervenţie. Avem noroc cu cei de la compania care ne furnizează carburant şi care ne-au spus să nu ne facem griji că până la finalul lunii, chiar dacă nu avem bani, ne vor da motorină, întrucât suntem cu toate facturile la zi. Am ajuns în situaţia aceasta deoarece bugetul este cu 40 la sută mai mic faţă de cel pe care l-am primit anul trecut, iar Suceava este un judeţ foarte mare, al doilea ca suprafaţă din România”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu.

  Conform acestuia, deşi instituţia a redus drastic cheltuielile, banii de combustibil pentru ambulanţe se vor termina zilele viitoare.

  Sursa

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet