21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

,Ambasadorii” americani la Paşcani, premiaţi şi lăudaţi în şedinţa Consiliului Local

Şedinţa de astăzi a legislativului păşcănean a debutat cu un moment inedit. Cei doi cetăţeni americani din Corpul Păcii care şi-au încheiat misiunea la Paşcani după doi ani de activitate, au fost premiaţi de Primăria şi Consiliul Local. Este vorba despre Theron şi Sarah LaBounty , care au predate cursuri de limba engleză, el la Colegiul Sadoveanu iar ea la Şcoală Iordache Cantacuzino. Cei doi directori de şcoli le-au mulţumit astăzi în mod public şi au avut numai cuvinte de apreciere la adresa lor.

Mai mult Theron LaBonty a susţinut şi cursuri de programare în calculatoare şi de artă fotografică la Biblioteca Municipala. Directoarea instituţiei însoţită de o parte dintre cursanţi au venit astăzi la acest moment festiv pentru ai mulţumi încă o dată şi pentru ai dărui un cadou.

Vizibil emoţionaţi cei doi americani, soţ şi soţie i-au îndemnat pe aleşii locali să fie mândri de municipiul Paşcani şi de oamenii minunaţi care aici locuiesc. Ei au mulţumit pentru premiile obţinute şi au apreciat colaborarea excelenta pe care au avut-o cu şcolile şi institutiile de cultură din Paşcani .
Menţionăm că misiunea Corpului Pâcii în Paşcani a început acum 5 ani de zile în urma unui proiect demarat de conducerea Colegiului Mihail Sadoveanu din Paşcani, la fel cu s-a întâmplat şi în alte localităţi din ţară. În acest an misiunea a luat sfârşit în ţara noastră pe motiv că prezenţa reprezentanţilor Corpului Păcii ar fi mai folositoare acum în ţările mai sărace, dup ace România a intrat în UE.
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow