24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Amănunte zguduitoare despre crima din Hălăuceşti: Sufocată cu palma

Fata de 16 ani şi ucigaşul ei de 20 de ani trăiau pe spinarea tatălui tânărului, care era imobilizat în scaunul cu rotile, având mâinile şi picioarele amputate. Aceştia îl purtau prin Paşcani, Roman, sau Târgu Frumos, exploatând ce cerşea. Motivul crimei, unul sentimental, pare incredibil în condiţiile promiscue în care trăiau.

Amănunte incredibile despre crima care a avut loc la sfârşitul săptămânii, lângă Hălăuceşti, unde, vineri noaptea, o fată de 16 ani a fost găsită în câmp, decedată. Din primele cercetări după efectuarea necropsiei ar reieşi că băiatul de 20 de ani, prietenul fetei, a ucis-o pe adolescentă acoperindu-i nasul şi gura cu mâna, sufocând-o.

De asemenea, pe corpul fetei au fost găsite foarte multe urme de lovituri puternice, de mâini şi de picioare, semne ale unei agresiuni constante. Tânărul din Hălăuceşti care şi-a ucis prietena, agresiunea petrecându-se la marginea unei păduri de lângă Siret, era cunoscut în comunitate drept un „aurolac“.

Ioan Manole, în vârstă de 20 de ani, era văzut des de către localnicii din Hălăuceşti cu punga de prenadez la gură. Acesta era însoţit mereu prin comună de prietena lui minoră, cu domiciliul în Târgu Frumos.

Cei doi tineri trăiau din „veniturile“ obţinute de către tatăl băiatului, care este imobilizat într-un cărucior, cu picioarele şi mâinile amputate. Astfel, toţi trei erau văzuţi prin Hălăuceşti, dar şi prin pieţele din Paşcani, Târgu Frumos şi Roman. Bărbatul cerşea, iar cei doi tineri trăiau pe spatele lui.

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.7 ° C
26.2 °
24 °
65 %
2kmh
98 %
Dum
24 °
lun
35 °
mar
27 °
mie
27 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI