17.9 C
Paşcani
marți, mai 17, 2022
Array

„Am creat dependenţa unei lumi de produsele de la Paşcani”

Oamenii de afaceri din regiunea de Nord-Est şi-au împărtăşit secretul succesului participanţilor la cea de-a doua zi a Iaşi Business Days.

Antreprenorii de top din Moldova au constituit punctele centrale de interes ale celei de-a doua zile a Iaşi Business Days. Cu poveşti interesante, în care încrederea în forţele proprii şi inovaţia au jucat roluri esenţiale, antreprenorii din regiunea de Nord-Est prezenţi la evenimentul de business al anului au oferit sfaturi colegilor lor mai tineri, aflaţi la început de drum. Unul dintre cei mai apreciaţi speakeri a fost managerul ieşean Doina Cepalis, mâna de fier din spatele unei companii care a reuşit ca în doar câţiva ani să pătrundă în nu mai puţin de 60 de ţări cu produsele realizate în fabrica de la Paşcani. „Cea mai mare valoare a unei companii este piaţa. Chiar şi pe timp de criză a trebuit să explic companiilor că România, Paşcani, Doina Cepalis este soluţia. La început mi s-a propus relocarea afacerii. Atunci am înţeles că România nu făcea parte din viaţa economică. Am început producţia cu zece angajaţi şi 10.000 de euro, credit personal. Secretul meu a fost că peste 70% din echipa mea este formată din tineri sub 30 de ani”, povesteşte antreprenorul ieşean care conduce compania Te-Rox Prod, numărul 1 în Europa în materie de siguranţă a copiilor în autovehicule.

Antreprenorul ieşean susţine că a reuşit să intre pe o piaţă dificilă cum este cea din China bazându-se pe dorinţa consumatorului de a deţine produse de renume. „Eu am avut o ambiţie. Să intru pe piaţa Chinei. Şi le-am luat produsele şi le-am vândut la preţuri nesimţit de mari. Le-am vândut branduri. Am creat dependenţa unei lumi de produsele pe care le facem la Paşcani. Vreau să rămân în topul exportatorilor români. Noi răspundem de siguranţa a trei milioane de copii pe an”, a completat Doina Cepalis, managerul Te-Rox Prod.

continuarea aici

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow