More

  ”Alternative”, concert reprogramat pe 4 septembrie

  Array

  Iubitorii de muzică rock, vor avea parte în curând de o nouă reprezentație a trupei locale ”Alternative”, după ce concertul din data pe 14 august, a fost amânat din cauza vremii nefavorabile, conform declarațiilor Danei Calistru, director al Casei de Cultură ,,Mihail Sadoveanu” din Pașcani, instituție care găzduiește evenimentul.

  Concertul dedicat inițial Zilei Internaționale a Tineretului, sărbătorită pe 12 august, va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, vineri, 4 septembrie, începând cu orele 19.00, în Piața ”Mihail Sadoveanu” din localitate. În deschidere vor cânta tinerii de la trupa Leftover, care au debutat anul trecut la un eveniment similar și au susținut în luna iunie, un concert de succes la un pub din localitate.
  elena neamtu si mihai iftime
  Evenimentul va avea loc în aer liber, este gratis și va dura aproximativ 2 ore, pe parcursul cărora, iubitorii de rock vor putea asculta atât piesele formației, dar și acorduri cunoscute românești sau din repertoriu international. Fie că este vorba de refrenul etalon al celor de la ”Alternative”- ”Țigări în iarbă”, de melodii de la AC/DC sau românești precum ”Amintire cu haiduci” sau ” Pe strada ta”, spectatorii îi vor putea asculta cu plăcere pe cunoscuții membri ai formației.
  alternative casa de cultura
  Formaţia „Alternative” este prezentă de 22 de ani pe scena muzicală românească, timp în care alături de nelipsiții membri Mihai Iftime(Giani)- chitară bass, Mihai Sipoteanu(Iațic) -chitara solo, Ovidiu Pușcas-tobe și mai nou Daniel Ivan- chitara armonie, au făcut parte din formație nume cunoscute precum: Dumitru Ipate(Ticuță), Mihai Sălceanu(Gherțoi), Sorin Atomei, Alexandru Slătinaru, Marinică Lazăr, Dragoș Pavel sau Daniel Lazăr. În prezent solistul este Claudiu Axintioi, care a și-a făcut debutul în formație, anul acesta la Zilele Municipiului, un tânăr din Iași, în care trupa își pune mari speranțe.
  claudiu axintioi

  Acest eveniment este finanțat de la Consiliul Local cu suma de 1500 de lei, deoarece face parte din programul de activități aprobat de primărie, însă banii nu vor fi folosiți pentru plata artiștilor, ci numai pentru afișe, așa cum declară și Daniela Calistru, directoarea Casei de Cultură.

  „Alternative” este cea mai longevivă formație de pe plan local, având în fiecare an cel puțin un concert, fie că este vorba despre Zilele Municipiului sau evenimente organizate de Casa de Cultură. În 2011 au avut chiar un turneu la care a participat ca invitat de onoare și primul solist al trupei, Dumitru Ipate(Ticuță). Membrii formației sprijină tinerele talente, drept dovadă, cei de la Leftover repetă de un an și jumătate împreună cu ei, cu toții dorindu-și ca acest gen muzical să revină mai mult în atenția publicului iubitor de muzică.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier cu o victimă în comuna Todirești. Mașină distrusă după impactul cu un stâlp – FOTO

  Accident rutier spectaculos luni seara, 19 aprilie, in jurul orei 20:00, in comuna Todiresti. Un sofer din Siretel ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un stalp de pe marginea drumului si s-a rasturnat pe camp. //

  Propunere: Depozite de carte în sediile PNL și USR Pașcani

  Un consilier pășcănean propune ca organizațiile politice locale PNL și USR să renunțe la sediile actuale în favoarea extinderii corpului Bibliotecii Municipale ”Leonard Gavriliu”. //

  Un tânăr de 19 ani suspect în cazul înjunghierii din Moțca. A fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi

  Un tanar de 19 ani este principalul suspect in cazul agresiunii ce a avut loc vineri, 19 aprilie, in localitatea Motca, in care un barbat de 26 de ani a fost injunghiat. Presupusul agresor a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi, unde va fi expertizat pentru a se vedea daca a avut discernamant sau nu in timpul comiterii faptei. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet