13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023
Array

Alte trei persoane atacate de albine, la Helesteni. Un copil a fost dus la un spital din Iasi

Situatie grava la limita dintre doua comune din apropierea orasului Targu-Frumos. Dupa ce ieri un barbat a murit in urma intepaturilor de la un roi de albine, astazi, in aceeasi zona, o alta familie a fost atacata de aceste insecte. Trei localnici, printre care si un copil de 13 ani, care se deplasau cu o caruta, au fost preluati de un echipaj de ambulanta si transportati la Compartimentul de Primiri Urgente din Targu-Frumos. Si de aceasta data, calul a murit in urma intepaturilor.

Alte doua persoane din localitatea Helesteni au fost atacate astazi de albine, la iesirea din localitatea Movileni spre comuna Costesti. Doi adulti si un copil de 13 ani, care mergeau cu o caruta pe drumul cu pricina, au fost intepati de sutele de insecte care roiau in zona. Localnicii au sunat de urgenta la 112 si la fata locului a venit un echipaj de ambulanta de la statia din Targu-Frumos. Victimele au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgente din oras, iar minorul a fost dus la Spitalul “Sfanta Maria” din Iasi.
Si de aceasta data, calul care tragea caruta, a murit.

Este acelasi loc unde ieri, un alt barbat, tatal a noua copiii, a murit dupa ce a fost intepat de sute de ori. Fratele lui a scapat, din fericire, cu viata.
Proprietarii ar fi pus abia ieri garduri pentru a imprejmui stupii si o atentionare. Astazi au luat stupina, insa albinele au ramas pe camp.

Politistii au deschis un dosar de cercetare penala, iar in prezent se fac cercetari.

Din nefericire, familia din Helesteni se pregateste de inmormantare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow