More

  Alte şase blocuri din Paşcani au rămas fără apă

  Array

  Alte 240 de locuinţe din Paşcani, din zona Deal a oraşului au rămas fără apă potabilă, din această dimineaţă, 17 iunie, după ce operatorul ieşean, Apă Vital, a sistat furnizarea la blocurile G 1 – 6, amplasate pe strada Grădiniţei şi Sportului din cauza neplatitii consumului de apă din iulie anul trecut şi a neincheierii contractelor de furnizare.

  str sportului

  De exemplu, la G1 locuiesc două persoane care sunt invalide şi se deplaseaza în carucior cu rotile, dar şi persoane în vârstă, bolnave care au suferit diferite operaţii. Cetăţenii care locuiesc acolo îi acuză pe cei de la Apă Vital şi spun că acţionează pe ascuns.

  Locatarii care locuiesc la cele şase blocuri G 1 – 6 spun că vor lua măsuri pentru ca locuintele să fie branşate la apă cât de curând.

  Purtătorul de cuvânt al operatorului din Iaşi, Răzvan Manolache spune că se apelează la această soluţie pentru că doar aşa cetăţenii vin şi îşi încheie contract de furnizare servicii, iar în 90 % dintre cazuri problema s-a rezolvat prin această metodă.

  Menţionăm că pe parcursul zilei de ieri, 16 iunie a fost debranşat blocul Moldova din Paşcani de la apă, însă, după câteva ore a fost reluată furnizarea apei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI