23.5 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022
Array

Alte şase blocuri din Paşcani au rămas fără apă

Alte 240 de locuinţe din Paşcani, din zona Deal a oraşului au rămas fără apă potabilă, din această dimineaţă, 17 iunie, după ce operatorul ieşean, Apă Vital, a sistat furnizarea la blocurile G 1 – 6, amplasate pe strada Grădiniţei şi Sportului din cauza neplatitii consumului de apă din iulie anul trecut şi a neincheierii contractelor de furnizare.

str sportului

De exemplu, la G1 locuiesc două persoane care sunt invalide şi se deplaseaza în carucior cu rotile, dar şi persoane în vârstă, bolnave care au suferit diferite operaţii. Cetăţenii care locuiesc acolo îi acuză pe cei de la Apă Vital şi spun că acţionează pe ascuns.

Locatarii care locuiesc la cele şase blocuri G 1 – 6 spun că vor lua măsuri pentru ca locuintele să fie branşate la apă cât de curând.

Purtătorul de cuvânt al operatorului din Iaşi, Răzvan Manolache spune că se apelează la această soluţie pentru că doar aşa cetăţenii vin şi îşi încheie contract de furnizare servicii, iar în 90 % dintre cazuri problema s-a rezolvat prin această metodă.

Menţionăm că pe parcursul zilei de ieri, 16 iunie a fost debranşat blocul Moldova din Paşcani de la apă, însă, după câteva ore a fost reluată furnizarea apei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Pașcani otrăvește pământul cu gunoaiele de pe domeniul public

Primăria Pașcani continua sa transporte remorci cu gunoaie, in...

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow