4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Alt hoț arestat de poliţişti

Un alt hoț de buzunare a fost prins în comuna Mogoșești, de data aceasta, de către polițiștii din Iași în colaborare cu cei din Pașcani, în urma unui furt sesizat în municipiul Iași, săptămâna trecută.

La data de 29 aprilie 2015, s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi, M. V., de 32 ani, care ne-a adus la cunoştinţă faptul că în noaptea de 28/29 aprilie 2015, în jurul orelor 23.30, în timp ce se deplasa pe o pasarelă pietonală din mun. Iaşi, un necunoscut l-a deposedat de un portofel în care avea actele de identitate și bani.

Victima, tâlhărită în miez de noapte a rămas păgubită de 230 lei şi un card bancar, dar din fericire hoțul a fost prins ieri, fiind vorba de H. Viorel, de 50 ani, care a fost reținut şi adus la cercetări.

Conform comunicatului din partea Inspectoratului de Poliție Județeană Iași, ” în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “tâlhărie calificată”, faptă prevăzută şi pedepsită de art.234, din Codul Penal.”

Mai precizăm că hoțul a fost reținut şi introdus în Arestul IPJ Iaşi, urmând ca în astăzi să fie prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow