10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Alimente UE la Scobinți. Produsele vor fi distribuite de vineri

Vestea mult asteptata de beneficiarii alimentelor de la Uniunea Europeana din comuna Scobinti a venit astazi. Cutiile cu alimentele de baza au fost descarcate de angajatii primariei, urmand sa fie distribuite in cateva zile. Primarul a luat hotararea ca acei beneficiari care nu se pot deplasa si au un grad de handicap sau sunt prea batrani, masina cu produse sa ajunga la ei.

ALIMENTE UE SCOBINTI

Beneficiarii alimentelor UE își vor putea ridica alimentele de la centrele de distribuție- primaria din Scobinti si scolile din Badeni si Sticlaria – în a căror rază teritorială își au domiciliu, pe baza cuponului individual și a actului de identitate, incepand de vineri. Cetăţenii care nu au primit cupoanele prin intermediul Poştei Române, dar care sunt îndreptăţiţi să beneficieze de ajutoarele alimentare vor putea fi înscrişi pe listele suplimentare întocmite de către primării.

In comuna Scobinti in momentul de fata sunt aproape 1.900 de beneficiari, acestia urmand sa primeasca cate doua cutii cu produse cum ar fi ulei, zahar, faina sau conserve.

Primarul Gheorghe Hritcu da asigurari ca in urmatoarele zile, beneficiarii sunt asteptati sa-si ridice alimentele.

Fiecare persoană care a primit cuponul personalizat va beneficia de 27 de kilograme de produse alimentare.

Materialele video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow