More

  Alimente UE cărate cu taxiurile, cărucioarele și căruțele

  Array

  Portbagaje pline cu pachetele de la Uniunea Europeană. Încă de dimineaţă câteva taxiuri erau parcate în faţa sălii de sport de pe Stadionul Municipal şi aşteptau păşcănenii care primeau cutiile cu produse să îi ducă la domiciliu. Unii dintre cetăţeni care au vrut să facă economie de bani au venit pregătiţi cu cărucioare încăpătoare numai bune de cărat alimente.

  Peste două mii de păşcăneni au primit astăzi ajutoarele de la U.E. Dis de dimineaţă, oamenii au aşteptat cuminţi la poarta stadionului să fie strigaţi pentru a primi mult aşteptatele pungi cu făină, zahăr, ulei sau orez. După ce au fost date, primele cutii, au ajuns în portabajele maşinilor de Taxi care aşteptau la intrare potenţialii clienţi. Ca să nu cheltuie mult, cei care se cunoşteau împărţeau taxiul şi totodată banii datoraţi până la domiciliu.

  Unii nu au vrut să cheltuie nimic şi au venit cu cărucioarele proprii. Este şi cazul acestui păşcănean, Costică Cireş care nu locuiește departe, dar din cauza problemelor de sănătate nu poate cara. Deoarece căruţul este încăpător, bărbatul spune că îşi va ajuta şi vecinii care vor avea nevoie.

  Alţii au venit cu căruţa, poate aşa mai fac un ban în plus ajutându-i pe alţii, dar cei mai mulţi au preferat să ducă cutiile cu alimente în mână, mai ales dacă nu stau foarte departe. Păşcănenii mai inventivi au renunţat la cutii şi au pus alimentele direct în sacoşe pentru a fi mai uşor de cărat.

  Reamintim că, încă de la începutul săptămânii alimentele de la Uniunea Europeană au ajuns în casele păşcănenilor. Primii care au beneficiat de aceste ajutoare au fost locuitorii din suburbii, iar astăzi şi zilele următoare vor fi împărţite celor 2.155 de păşcăneni care se încadrează în condiţiile impuse de lege.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI