20.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
20.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Alimentație sănătoasă pentru o viață frumoasă, proiect practic la Liceul “N. Iorga” din Pașcani

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Indiferent că vorbim despre micul dejun, prânz sau cină, o alimentație sănătoasă este primul pas pe care îl poți face spre o viață fără probleme de sănătate. Elevii și profesorii de la o școală din Pașcani au învățat despre ce înseamnă un mod de viață sănătos, de la alimentație până la sportul care nu trebuie să lipsească din programul nostru.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Pentru al treilea an consecutiv, la Liceul Economic “Nicolae Iorga” se desfășoară programul “Școala copiilor sănătoși”. Astăzi a avut loc partea practică. În laborator, elevii și profesorii au făcut salată de legume și de fructe.

Maria este elevă în primul an la profilul Alimentație și Turism și este unul dintre participanții la acțiune. A făcut și prăjituri care au fost degustate de colegi.

Proiectul “Școala copiilor sănătoși” este inițiat cu spijinul Inspectoratului Școlar Județean Iași și Asociația “Salvați copiii”.

Adoptarea unui regim alimentar natural asigură o hrană completă pentru menţinerea energiei organismului, fără să ducă la anemierea trupului şi a minţii. Studiile de specialitate, medicii şi nutriţioniştii deopotrivă sunt de acord asupra faptului că procesul de îmbătrânire este accelerat în cazul în care alimentaţia e nesănătoasă.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
20.4 ° C
21.1 °
19.5 °
87 %
1.6kmh
17 %
mar
28 °
mie
30 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI