More

  Alesii din Miroslovesti, intimidati de un executor judecatoresc. Au primit somatii de plata acasa

  Array

  Consilierii din comuna Miroslovesti au avut zilele trecute parte de o surpriza de proportii. Fiecare dintre ei a primit la domiciliu, cate un plic de la un executor judecatoresc cu o somatie de plata, pentru suma de circa 2 miliarde de lei vechi. Familiile lor au intrat in panica.

  Legislativul local din Miroslovesti se simte intimidat. Un executor judecatoresc a trimis plicuri cu o somatie de plata la fiecare consilier in parte, la domiciliu, de Sfintii Constantin si Elena. Numai ca nu ei sunt executati, si Primaria comunei si Consiliul Local. Administratia locala datoreaza firmei Adems, cea care a facut lucrari la reteaua de apa din comuna, suma de circa 2 miliarde de lei vechi. Pentru ca Primaria nu a platit, firma a dat in judecata administratia locala si s-a adresat unui executor judecatoresc, Sergiu Sebastian Plumbu.

  Chiar daca somatia de plata trebuia sa ajunga la sediul primariei, executorul a trimis plicuri pe numele consilierilor locali, la adresa de domiciliu.

  Alesii locali spun ca la mijloc ar fi vorba de o intimidare, pentru ca administratia sa plateasca suma datorata. De asemenea, au incercat sa contacteze executorul pentru a-i cere explicatii, insa nu au reusit sa vorbeasca cu el.

  Totodata, consilierii au precizat ca vor face mai multe sesizari catre autoritatile statului pentru abuzul la care au fost supusi.

  Reporterii BIT TV au incercat sa vorbeasca si cu executorul judecatoresc, insa a refuzat sa comenteze acest caz.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Vremea 8 – 21 martie 2021. De mâine seară iarna revine în forţă, ANM anunţă vreme rea în aproape toată ţara

  Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 8 - 21 martie 2021. Meteorologii anunţă o încălzire abia din...

  Rețeaua analfabeților ieșeni care au spoliat zeci de milioane. Cum funcționează? Cum se împart banii? Cine e în spate?

  Acuzaţi de Fisc de datorii de milioane de lei, ţiganii se plimbă ani de zile prin tribunale. Mulţi şi-au făcut firme de comerţ cu...

  Dr Gheorghiţă: Luni se va decide în privinţa ridicării limitei de vârstă pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca

  Coordonatorul campaniei naţionale de imunizare împotriva noului coronavirus, col dr Valeriu Gheorghiţă, a declarat că luni, 8 martie, se va decide de către Comitetul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI