-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Alerta sanitară la Mega Image. Cârnați cu salmonella, retrași de ANSVSA

Alerta de salmonella la Mega Image, pentru niște cârnați. Autoritățile au transmis ca oamenii să nu consume aceste produse și să le distrugă. Ce a transmis ANSVSA.

Autoritățile au descoperit la Mega Image produse alimentare care erau contaminate cu salmonella.

Alertă de salmonella la Mega Image. Autoritățile au retras loturi de cârnați

Este vorba, mai precis despre mai mulți cârnați care erau vândute în mai multe magazine din București.

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a fost cea care a anunțat despre acest lot de cârnați.

Consumatorii sunt sfătuiți să nu consume aceste produse și să le distrugă sau să le ducă înapoi la magazinele de unde le-au luat, până pe data de 14 februarie.

Lotul de cârnați cu pricina este numit „DLL MINI CARNAȚI 125G”, iar numărul lotului pe care trebuie să îl verifice este 541858.

Termenul de valabilitate era până pe 20 aprilie 2022, dar produsele sunt infestate cu salmonella.

„Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienţilor să nu consume produsul cu lotul sus menţionat şi roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziţionat produsul.

Consumatorii sunt rugaţi să returneze produsul cu datele menţionate mai sus până la data de 14.02.2022″, precizează retailerul.

Anunțul Mega Image după ce au fost descoperite produse neconforme în magazinele sale

Solicitarea pentru ca aceste produse să fie retrase de pe piață a venit chiar din partea Mega Image, care a transmis că este posibil ca acele produse să fie infestate cu salmonella.

De asemenea, compania a anunțat că toate produsele care nu au fost cumpărate vor fi distruse pentru ca nimeni să nu le mai poată achiziționa.

“Dorim să vă aducem la cunoştinţă că Mega Image a retras de la vânzare produsul: 28889 DLL MINI CARNATI 125G.

De asemenea, compania a anunțat că toate produsele care nu au fost cumpărate vor fi distruse pentru ca nimeni să nu le mai poată achiziționa.

“Dorim să vă aducem la cunoştinţă că Mega Image a retras de la vânzare produsul: 28889 DLL MINI CARNATI 125G.

ADVERTISEMENT

Retragerea produsului de pe piaţă şi rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, constatându-se posibila contaminare cu Salmonella. Toate produsele retrase urmează a fi distruse”, a transmis compania.

continuarea pe fanatik

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow