31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Alegeri la PSD Pascani: Constantinescu si Pantazi, in cursa pentru conducerea organizatiei

Alegeri interesante la PSD Pascani. La sfarsitul acestei saptamani , pe 16 martie, de la ora 10.00 este programata sa aiba loc alegerile pentru stabilirea noii conduceri a organizatiei PSD Pascani. Daca pana acum se credea ca in cursa pentru functia de presedinte se va inscrie un singur candidat, actualul presedinte, senatorul Florin Constantinescu, zilele trecute inca un politician si-a anuntat candidatura. Este vorba despre primarul Dumitru Pantazi , unul dintre vicepresedintii organizatiei. Este pentru prima data cand social-democratii pascaneni vor avea de ales intre doi politicieni de anvergura, unul care a castigat alegerile locale la un scor zdrobitor iar celalalt care a castigat al doilea mandat de senator cu un scor la fel de mare si care a fost ales in functia de vicepresedinte al Senatului.
Dumitru Pantazi spune ca va candida pentru functia de presedinte, chiar daca sunt persone care incearca sa il convinga sa nu candideze, pe motiv ca are nevoie si de putere politica pentru a-si sustine proiectele de dezvoltare economica.
,, Voi candida cu siguranta si sunt convins ca voi castiga, chair daca sunt unii care nu doresc o astfel de competitie. In calitate de primar am nevoie si de putere politica pentru a putea realiza proiectele administrative pe care le am. Domnului senator Constantinescu i s-ar potrivi, mai bine, o functie in conducerea judeteana a PSD, avand in vedere ca isi desfasoara activitatea intr-un colegiu din care fac parte mai multe localitati, nu numai municipiul Pascani…,, a spus pentru ziarul Orizont.info, primarul Pantazi.
Totodata, senatorul Constantinescu sustine ca are toate motivele sa candideze pentru un nou mandat.
,, Organizatia PSD Pascani a reusit sa obtina in ultima perioada de timp rezultate mai buna ca niciodata. Am castigat alegerile locale si cele generale cu procente foarte mari, avem majoritatea in Consiliul Local si doi parlamentari, dintre care unul vicepresedinte al Senatului. Asadar am toate motivele sa candidez pentru un nou mandat de presedinte al organizatiei si cred ca il voi castiga fara probleme. Am incredere in echipa mea, in colegii de partid, ca vor sti sa aleaga, ce este mai bine pentru organizatia noastra …,, a spus senatorul Constantinescu.
Mentionam ca tot sambata ar urma sa fie desemanta si noua componenta a Biroului Politic format din presedinte, secretar, trezorier, 5-7 vicepresedinti si 9-11 membri.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow