21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Alegeri la PSD Pașcani: Constantinescu l-a propus pe Pantazi în funcția de președinte

Florin-ConstantinescuIn aceste momente, la Casa de Cultura a municipiului Pascani, au inceput lucrarile sedintei Partidului Social Democrat, ocazie cu care va fi aleasa noua conducere. In sala sunt prezenti un numar de 130 de membri ai organizatiei locale. Printre invitatii care participa la eveniment se numara presedintele organizatiei judetene Gheorghe Nichita, senatorul Sorin Lazar, deputatul Neculai Ratoi, primarul orasului Targu Frumos, Ionel Vatamanu, primarul comunei Tatarusi, Costel Iosub si primarul comunei Cristesti, Constantin Bolohan.

Lucrarile sedintei continua iar in deschiderea alegerilor, senatorul Florin Constantinescu si-a prezentat raportul de activitate pe perioada intregului sau mandat, de sapte ani de zile. In cadrul prezentarii, acesta a precizat ca toate obiectivele propuse in perioada in care a condus organizatia locala, au fost indeplinite, partidul castigand toate cele 10 tururi de scrutin organizate, mai putin alegerile locale din 2008.

Tot in interventia sa, Florin Constantinescu l-a propus pe Dumitru Pantazi in functia de presedinte dar a lasat sa se inteleaga ca nu renunta la lupta din interiorul PSD astfel incat organizatia sa isi realizeze obiectivele propuse.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow