14.7 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Alegeri la PNL Pascani. Liberalii trebuie sa aleaga intre un bugetar, cu experienta si un tanar, om de afaceri

Zi importanta pentru liberalii pascaneni. Sambata 11 mai, incepand cu ora 10 , la Casa de Cultura din Pascani vor avea loc alegerile pentru desemanrea noii conduceri a organizatiei PNL Pascani. La eveniment vor participa 150 de delegati cu drept de vot precum si cca 50 de invitati printre care presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu precum si primarii PNL din Colegiul electoral nr 5, Pascani. Interesant este ca organizatorii nu au invitat nici un politician de la alte partide, nici macar pe colegii din USL, pe motiv ca nici liberalii nu au fost invitati la alegerile celorlalte partide.
In cursa pentru functia de presedinte s-au inscris doi liberali, consilierul judetean Petrica Dascalu sustinut de organizatia judeteana a PNL si de actualul presedinte , deputatul Grigore Craciunescu precum si tanarul om de afaceri Marius Pintilie, consilier local PNL.
In acelasi context va fi aleasa si noua componenta a Biroului Politic al PNL Pascani, format din 13 membri din care 3 vicepresedinti si un secretar.
Mentionam ca fostul primar al pascaniului , Grigore Craciunescu a anuntat ca nu doreste sa mai candideze pentru un nou mandat la conducerea PNL Pascani si ca principalul obiectiv al liberalilor ar trebi sa fie recastigarea Primariei Pascani, la alegerile locale din 2016. Craciunescu a precizat in cadrul unei emisiuni televizate ca este multumit de parcursul organizatiei PNL Pascani in perioada cat el a fost presedinte, principalele rezultate fiind atragerea unor investitii guvernamentale, castigarea unui mandate de primar in perioada 2004 -2008 si a doua mandate de deputat, toate pentru el, si a 6 respectiv 4 mandate de consilier local, din 2008 si pana in present.
Orizont.info

Alte articole