More

  Alegeri în PNL Pașcani

  În data de 29 octombrie, Organizaţia Partidului Naţional Liberal din Paşcani a susținut alegeri la nivelul celor două structuri interne: Organizația Femeilor Liberale(OFL) și Organizația Persoanelor Vârstnice(OPV3).

  Ieri, începând cu orele 13.00, la sediul Organizației Partidului Național Liberal din Pașcani, s-a desfășurat conform statutului PNL, procesul de alegeri pentru conducerea a două, din cele trei structuri interne, TNL având deja stabilită conducerea de la începutul acestei luni, în concordanță cu calendarul intern de alegeri.

  În deschiderea evenimentului a luat cuvântul președintele PNL Pașcani, Marius Pintilie, cu acest prilej fiind invitați și consilierii locali liberali, pentru susține și supraveghea buna organizare a precesului de alegeri.

  Din cadrul organizațiilor județene similare, a fost prezentă o delegație compusă din doamnele Maria Cabalău, președinta Organizației Județene a Femeilor Liberale și doamna Magdalena Lupu, Președinta Organizației Județene a Persoanele Vârstnice, pentru a discuta cu acest prilej și despre alegerile Biroului Politic Județean.

  Au urmat prezentările candidaților pentru funcțiile de conducere și cele de membru în Biroul Politic al fiecărei structuri, după care a fost votată conducerea OFL și OPV3 Pașcani, după cum urmează:

  OFL PAȘCANI:
  Președinte: Constantinescu Petronica, Prim-vicepreședinte: Pantel Cornelia;
  Vicepreședinți: Adavidoaiei Lucia Gabriela, Spiridon Mihaela Iulia, Timofte Maria, Gheorghică Cristina;
  Secretar general: Judele Manuela;
  Membri: Davidoaia Victoria, Percă Eugenia, Bucan Elena, Năcuță Mariana.

  OPV3 PAȘCANI:
  Președinte: Niță Vasile; Prim-vicepreședinți: Acatrinei Constantin, Mercore Marin;
  Vicepreședinți: Cojocariu Mihăiță, Țibulcă Gheorghe, Tătaru Mihai, Niță Ecaterina, Tataru Maria;
  Secretar general: Davidoaia Victoria; Secretar general Adjunct: Pantel Cornelia;
  Membri: Vicoveanu Mihai, Șchiopu Dumitru, Bostan Vasile, Enache Mihai, Rusu Ion.

  Precizăm că președinții aleși ai celor celor două structuri interne PNL Pașcani au fost desemnați pentru a candida și pentru funcții reprezenttive în Birourile Politice Județene ale OFL și OPV3.

  Comunicat de presă

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cati ani trebuie sa mai aștepte iesenii si moldovenii pentru a circula pe autostrada spre Vest? Pentru ca actuala guvernare nu vrea sa isi...

  A fost semnat, intr-adevar, in sfarsit, contractul pentru revizuirea SF si proiectarea tronsonului de autostrada Ungheni-IASI-Tg.Neamt. Este o mica veste buna pentru Iasi, pentru regiunea...

  Monica Berescu, deputat USR PLUS: “ Accesul gratuit la legile țării este esențial pentru o democrație.”

  C.P. Am votat în Camera Deputaților la începutul lunii martie pentru transparența legislativă și pentru a facilita cetățenilor accesul liber și necondiționat la legislația...

  Sărbători Pascale liniștite, sănătate și multă bucurie!

  Cu ocazia Sărbătorilor Pascale transmit credincioşilor romano-catolici, Sărbători Pascale liniștite, sănătate și multă bucurie! Încrederea și solidaritatea ne vor ajuta...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet