17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Alegeri în PNL Pașcani

În data de 29 octombrie, Organizaţia Partidului Naţional Liberal din Paşcani a susținut alegeri la nivelul celor două structuri interne: Organizația Femeilor Liberale(OFL) și Organizația Persoanelor Vârstnice(OPV3).

Ieri, începând cu orele 13.00, la sediul Organizației Partidului Național Liberal din Pașcani, s-a desfășurat conform statutului PNL, procesul de alegeri pentru conducerea a două, din cele trei structuri interne, TNL având deja stabilită conducerea de la începutul acestei luni, în concordanță cu calendarul intern de alegeri.

În deschiderea evenimentului a luat cuvântul președintele PNL Pașcani, Marius Pintilie, cu acest prilej fiind invitați și consilierii locali liberali, pentru susține și supraveghea buna organizare a precesului de alegeri.

Din cadrul organizațiilor județene similare, a fost prezentă o delegație compusă din doamnele Maria Cabalău, președinta Organizației Județene a Femeilor Liberale și doamna Magdalena Lupu, Președinta Organizației Județene a Persoanele Vârstnice, pentru a discuta cu acest prilej și despre alegerile Biroului Politic Județean.

Au urmat prezentările candidaților pentru funcțiile de conducere și cele de membru în Biroul Politic al fiecărei structuri, după care a fost votată conducerea OFL și OPV3 Pașcani, după cum urmează:

OFL PAȘCANI:
Președinte: Constantinescu Petronica, Prim-vicepreședinte: Pantel Cornelia;
Vicepreședinți: Adavidoaiei Lucia Gabriela, Spiridon Mihaela Iulia, Timofte Maria, Gheorghică Cristina;
Secretar general: Judele Manuela;
Membri: Davidoaia Victoria, Percă Eugenia, Bucan Elena, Năcuță Mariana.

OPV3 PAȘCANI:
Președinte: Niță Vasile; Prim-vicepreședinți: Acatrinei Constantin, Mercore Marin;
Vicepreședinți: Cojocariu Mihăiță, Țibulcă Gheorghe, Tătaru Mihai, Niță Ecaterina, Tataru Maria;
Secretar general: Davidoaia Victoria; Secretar general Adjunct: Pantel Cornelia;
Membri: Vicoveanu Mihai, Șchiopu Dumitru, Bostan Vasile, Enache Mihai, Rusu Ion.

Precizăm că președinții aleși ai celor celor două structuri interne PNL Pașcani au fost desemnați pentru a candida și pentru funcții reprezenttive în Birourile Politice Județene ale OFL și OPV3.

Comunicat de presă

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow