19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Alegeri amanate din lipsa de candidati. Constantinescu si Pantazi nu s-au inteles cine va fi viitorul presedinte al PSD Pascani

Alegerile interne de la PSD Pascani au fost amanate. Desi erau programate sa aiba loc la sfarsitul acestei saptamani, sambata 16 martie de la ora 10.00, au fost amante pentru data de 21 martie de la ora 11.00. Presedintele organizatiei , senatorul Florin Constantinescu motiveaza ca nu au fost finalizate alegerile in toate organizatiile de cartier si ca ar mai fi de rezolvat o serie de probleme organizatorice.
In replica pesedistii din tabara adversa, cei care il sprijina pe primarul Dumitru Pantazi pentru preluarea conducerii organizatiei PSD Pascani sunt nemultumiti de amanarea alegerilor. Printre ei se afla si deputatul Neculai Ratoi. El a spus ca senatorul Florin Constantinescu ar fi trebuit sa isi idea demisia inca din anul 2008, atunci cand pesedistul Pantazi a pierdut alegerile in fata liberalului Grigore Craciunescu.
Mentionam ca pana in prezent nu a fost inscrisa nici o candidatura pentru functia de presedinte al PSD Pascani, desi atat actualul presedinte, senatorul Florin Constantinescu cat si primarul Pantazi si-au anuntat intentia de candida.
Problema este ca nici unul dintre ei nu doreste sa intre intr-o competitive directa, de frica sa nu piarda, mai ales la capitolul imagine. Din acest motiv se poarta negocieri intense pentru ca unul dintre ei sa renunte la candidatura, in favoarea celuilalt.
O discutie in acest sens a avut loc astazi in cabinetul primarului, Pantazi nefiind de acord sa se retraga, conform unor surse neoficiale. Mai mult, fiecare dintre cei doi candidati este sprijinit de politicieni puternici din conducerea centrala a partiduluui. Mai exact primarul Pantazi ar fi sprijinit de primarul Iasului , Gheorghe Nichita, presedintele organizatiei judetene a PSD si pe motiv ca Florin Constantinescu a candidat impotriva lui, acum cativa ani de zile. In acelasi timp senatorul pascanean se pare ca este sprijinit de europarlamentrul Catalin Ivan si chiar de premierul Victor Ponta, prezenta lor fiind una dintre posibilele surprise pregatite pentru saptamana viitoare, de organizatorii alegerilor.
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow