26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
26.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

ALDE critică referendumul anti-investiţii: Este o actiune politicianista. PNL vrea să obţină avantaje electorale de pe suferinţa oamenilor

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

 

Referendumul anti investiţii, propus de PNL Paşcani este o acţiune politicianistă, iar iniţiatorii nu susţin o cauză dreaptă. O spun chiar liberalii de la ALDE după ce tot mai multe voci publice dar şi cetăţeni sustin că NU este bine că o astfel de consultare publică să aibă loc chiar în ziua alegerilor locale, pe 5 iunie. Leonard Ursu, copreşedintele ALDE Paşcani spune că în electoratul este minţit în faţă şi că acţiunea PNL are ca scop obţinerea de avantaje electorale, de pe suferinţa oamenilor.
Reprezentantul ALDE Paşcani a mai spus că o astfel de consultare publică este lipsită de conţinut, mai ales acolo unde locuitorii nu beneficiază de servicii de apă şi canalizare şi că ar fi trebuit organizată înaintea delegării serviciilor de apă şi canalizare, nu acum.
Leonard Ursu a atras atenţia că tocmai din lipsa investiţiilor o parte din locuitorii suburbiei Gastesti vor să organizeze un alt referendum pt a renunţa la municipiu şi a se alipi comunei Valea Seacă.
Invitatul emisiunii “Pulsul Zilei” a admis că sunt şi problemele de comunicare mai ales din partea Primăriei Paşcani şi că apa nu ar trebui întreruptă din cauza rău platnicilor. Mai mult majoritatea problemelor invocate acum sunt încă din anul 2012, de la fostul operator de apă şi canalizare.
Proiectul prezentat într-o conferinţă de presă de Marius Pintilie, candidatul PNL la Primăria Paşcani, ar urma să fie supus aprobării Consiliului Local, în şedinţa de la sfârşitul acestei luni. El a fost semnat de 7 consilieri, printre care şi de reprezentantul de la ALDE. Copreşedintele ALDE Paşcani a spus poziţia consilierului Ioan Danu nu reprezintă punctul de vedere al partidului din care face parte.
Menţionăm că dacă va trece de votul consilierilor locali referendumul anti-investitii ar urma să aibă loc în ziua alegerilor pe 5 iunie. Dacă rezultatul va fi validat, Pascaniul va pierde 13 milioane de euro.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.1 ° C
28 °
23.2 °
69 %
1.8kmh
20 %
mar
28 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI