2.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 2, 2022
Array

Alcool de contrabandă, într-o maşină oprită la Ciohorăni

alcoolCaptura importanta a politistilor Biroului Rutier Pascani, in localitatea Ciohorani. Un barladean a fost prins in urma unui control de rutina in timp ce transporta nu mai putin 300 de litri de alcool de contrabanda.

Luni, in jurul orelor 17:25, politistii de la circulatie au oprit in trafic mai multe masini printre care si autoturismul marca Audi, in care se afla intreaga cantitate de alcool.

La volan, lucratorii de politie l-au identificat pe Viorel M. in varsta de 40 de ani iar ca pasager pe Constantin T. , in varsta de 55 de ani, ambii din Barlad. Dupa ce au fost luati la intrebari, barbatul din urma a recunoscut ca sutele de litri de alcool dublu rafinat ii apartin si ca le-a cumparat din Suceava.

Barbatii au fost condusi la sediul Politiei din Pascani, iar recipientele cu alcool au fost confiscate de serviciul vamal Iasi.

In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru contrabanda cu alcool urmand sa se stabileasca cu exactitate prejudiciul adus statului in cazul in care acesta ar fi ajuns pe piata.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow