More

  Alcool de contrabandă, într-o maşină oprită la Ciohorăni

  Array

  alcoolCaptura importanta a politistilor Biroului Rutier Pascani, in localitatea Ciohorani. Un barladean a fost prins in urma unui control de rutina in timp ce transporta nu mai putin 300 de litri de alcool de contrabanda.

  Luni, in jurul orelor 17:25, politistii de la circulatie au oprit in trafic mai multe masini printre care si autoturismul marca Audi, in care se afla intreaga cantitate de alcool.

  La volan, lucratorii de politie l-au identificat pe Viorel M. in varsta de 40 de ani iar ca pasager pe Constantin T. , in varsta de 55 de ani, ambii din Barlad. Dupa ce au fost luati la intrebari, barbatul din urma a recunoscut ca sutele de litri de alcool dublu rafinat ii apartin si ca le-a cumparat din Suceava.

  Barbatii au fost condusi la sediul Politiei din Pascani, iar recipientele cu alcool au fost confiscate de serviciul vamal Iasi.

  In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru contrabanda cu alcool urmand sa se stabileasca cu exactitate prejudiciul adus statului in cazul in care acesta ar fi ajuns pe piata.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI