More

  Alarma falsa la Spitalul de Urgenta Pascani

  Array

  CPU SpitalAlarma falsa in randul salariatilor de la Spitalul de urgenta Pascani, in legatura cu scaderea drepturilor salariale pe parcursul acestui an.

  Informatia a fost lansata in presa judeteana pe marginea unei declaratii a liderului de la Sanitas Iasi, Viorel Tanase, conform careia la mai multe spitale din judet veniturile de la Casa de Asigurari de Sanatate vor scadea drastic in urma diminuarii tarifului decontat pentru fiecare caz medical rezolvat, de la 1.446 de lei la 1.380 de lei.

  In replica conducerea spitalului din Pascani spune ca unitatea are resurse financiare suficiente, pentru onorarea tuturor drepturilor salariale, fara a fi diminuate, avand in vedere ca anul trecut a fost incheiat cu 70 de miliarde de lei vechi in conturi.

  Mai mult conducerea spitalului a ajuns la un consens cu reprezentantii Primariei cu privire la armonizarea proiectelor de buget ale celor doua institutii. Asta dupa ce conform datelor primite de la Directia Judeteana de Finante Publice, sumele alocate ar fi acoperit salariile doar pentru 8 luni de zile.

  Primaria Pascani a acceptat ca in proiectul  de buget sa fie trecuta intreaga suma necesara pentru plata salariilor urmand ca baniisa fie obtinuti in urma negocierilor cu Casa de Asigurari.

   

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A apărut prospectul vaccinului Pfizer. Ce efecte adverse are

  A apărut şi prospectul vaccinului Pfizer anti-covid, dar asta nu ne ajută prea mult. Este clar că vom fi imunizați abia după şapte zile de...

  Cine este „Copilul anului 2020” desemnat în premieră de revista „Time”

  Gitanjali Rao, o adolescentă de 15 ani din Statele Unite a fost desemnată de revista TIME „Copilul anului 2020”. Adolescenta s-a făcut remarcată încă...

  De ce trebuie să evităm să răspundem cu „Mulțumesc” la un e-mail

  Folosirea hârtiei nu este în niciun caz benefică naturii, dar nici schimbul excesiv de mailuri nu este cu adevărat prietenos cu mediul. De la politețe...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI