More

  Alarmă de incendiu la Şcoala „I. Cantacuzino“ din Paşcani

  Array

  simulare incendiu

  Alertă pe coridoarele Şcolii “Iordachi Cantacuzino” din Pascani, doi dintre elevi fiind purtati pe targă afară din clădire, întreaga instituţie de învăţământ fiind evacuată, sub imboldul alarmei de incendiu. Din fericire, totul a fost un simplu exerciţiu, şcoala găzduind o simulare de incendiu.

  Exercitiul pompierilor pascaneni s-a transformat intr-un adevarat spectacol pentru cei aproape 300 de elevi din cadrul scolii. Mobilizati de cadrele didactice si personalul auxiliar, micutii au tratat acest eveniment cu seriozitate, motiv pentru care au fost evacuati din cladire in cel mi scurt timp. Sirenele autospecialei nu i-au speriat pe elevii strânşi în curtea şcolii, ci i-au determinat să aplaude şi să se bucure ca la un adevărat spectacol, acestia spunand in cor ca vor sa se faca pompieri.

  Aceste exerciţii de evacuare, periodic realizate, vin în sprijinul conducerii unităţii de învăţământ, personalului cu atribuţii specifice (alarmare, evacuare, stingere) în caz de incendiu, precum şi profesorilor şi elevilor. Şi pentru că a fost vorba despre un simplu exerciţiu, totul a fost ca la carte, sub atenta observaţie a celor de la Subunitatea de Pompieri Pascani.
  ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet