Primăria Paşcani are al doilea viceprimar. Nu pe statul de plată al instituţiei, ci cu munca în folosul comunităţii. Este vorba de consilierul Sorin Olariu cel care de mai bine de o saptamana de zile se străduie să scoată Stadionul CFR Paşcani din bălării. Locaţia este domeniul public al municipalităţii, dar a fost de mult abandonată şi lăsată neîngrijită. Ar fi rămas aşa în continuare dacă rugbystii păşcăneni, foşti şi actuali sportivi de renume naţional şi internaţional nu şi-ar fi programat un meci demonstrativ pe fostul lor teren de la Paşcani, sâmbătă 10 august de la ora 10.00.
Pentru că desfăşurarea evenimentului să fie posibilă consilierul păşcănean a cerut o echipă de muncitori de la Gospodăria Comunală cu care a amenajat terenul.
“Săptămâna trecută am cosit toată vegetaţia de acolo. În acesta săptămâna am tuns gazonul, am strâns toate gunoaiele şi am făcut reparaţii. Mâine urmează să fie trasate tuşele şi suntem gata de joc. A mers foste greu. Am avut câte 4-6 oameni în fiecare zi. Unii au muncit câteva ore după care aşteptau masă şi să plece acasă. Ca să terminăm am adus alţi muncitori şi am cumpărat unelte, din banii mei nu ai Primăriei. M-am hotărât să “înfiez” acest stadion, să am grijă de el, dacă Primăria nu este în stare să îl menţină curat” a spus pentru BIT TV Sorin Olariu, fost jucator al echipei locale de rugby.

Menţionăm că nu este prima dată când consilierul păşcănean se implica direct în rezolvarea unor probleme ale administraţiei locale. Sorin Olariu a demarat demersurile pentru înfiinţarea la Paşcani a unui centru de colectare a sângelui şi a cerut ca adminsitratia locală să acorde subvenţii familiilor cu probleme sociale pentru achiziţionarea de centrale de apartament, în contextual în care RAGCL a intrat în insolventa şi nu mai furnizează căldură.Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider