18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Al doilea candidat pentru Primăria Paşcani: Sorin Olariu de la “Mişcarea Populară”

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

O nouă candidatura pentru Primăria municipiului Paşcani. Sorin Olariu din partea partidului Mişcarea Populară a fost desemnat oficial pentru a intra în cursa electorală la alegerile locale din acest an. Şedinţa de validare a avut loc sâmbătă la Parlamentul României unde au fost prezenţi toţi candidaţii de primari.
Sorin Olariu este din Paşcani, are 44 ani de ani şi doi copii. A intrat în politică în anul 2012, în partidul Noua Republică iar de opt luni de zile este preşedinte interimar al organizaţiei locale a partidului Mişcarea Populară. Este absolvent al unei şcoli postliceale tehnice şi student în ultimul an la Ştiinţe Economice. El spune că are ca priorităţi construirea şoselei de centură a Pascaniului şi eliminarea corupţiei din serviciile publice.
Menţionăm că în aceeasi şedinţa deputatul Petru Movilă a fost desemnat candidat pentru Primăria Iaşi din partea Mişcării Populare. La Paşcani, până în prezent, şi-a mai anunţat candidatura consilierul Marius Pintilie de la PNL.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI