More

  Ajutor pentru un bărbat cu coloana ruptă

  Array

  Ajutor pentru un bărbat cu coloana ruptă

  La omul sărac… nenorocirile se țin lanț. O familie din Pașcani se confruntă cu un alt necaz după ce veniturile sunt mici, problemele de sănătate sunt mari. Stâlpul familiei este băgat în ghips după ce și-a rupt coloana în două locuri.

  Pricop Vasile, în vârstă de 49 ani, a ajuns la începutul acestei luni pe mâna medicilor după ce, la munca câmpului nu a ținut cont de efortul pe care îl face. Mai exact, fiind pe câmp, a ridicat o căpiță de fân de câteva sute de kg până când i-a pocnit coloana.

  Având dureri îngrozitoare și mai ales că nu se mai putea mișca, medicii de la Ambulanța i-au acordat îngrijirile medicale necesare și l-a transportat la spitalul din Pașcani, iar de aici la Neurochirurgie Iași, unde a fost operat și pus în ghips. Trebuie să stea așa 45 de zile, urmând apoi o perioadă grea de recuperare.

  Pentru că veniturile sunt mici, femeia având probleme de sănătate și o pensie pe caz de boală de câteva sute de lei a venit la Primăria Pașcani pentru a cere un ajutor de urgență pentru a putea cumpăra medicamentele atât de necesare în astfel de cazuri.

  Cazul a fost preluat de funcționarii de la Compartimentul de Primiri Urgențe pentru a fi făcută o anchetă socială și să primească ajutor financiar, dat fiind că bărbatul muncea la Uzină, iar banii nu i-a luat nici acum.

  Menționăm că nu este singurul caz care a venit astăzi să ceară ajutor bănesc pentru situații de urgență. Răspunsul primarlui Dumitru Pantazi, cel care a stat astăzi de vorbă cu ei, este acela de a depune actele necesare la Compartimentul care se ocupă cu cazuri sociale pentru a fi ajutate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  Elevii ar putea reveni în bănci pe 8 februarie. 65% din cadrele didactice din zona Pașcani programate pentru vaccinare 

  Mai sunt cateva zile din semestrul I de scoala, urmeaza o saptamana de vacanta, iar din semestrul al II-lea, elevii ar putea reveni in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI