10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Ajutor pentru familiile nevoiașe

Un grup de voluntari de la asociația A.T.O.R. și de la asociația ȘANSA din Pașcani, doresc să vină în întâmpinarea celor care nu au posibilităti materiale suficiente. Colecta de alimente și bunuri vine de la oamenii cu suflet mare din localitate, care se gandesc si la cei din jurul lor.

Din ce în ce mai mulți tineri vor să sprijine pe cei care nu au posibilități materiale pentru a-și asigura măcar hrana de zi cu zi.

Voluntarii de la A.T.O.R Pașcani au venit cu inițiativa de a organiza o acțiune de colectare alimente, ajutoare în bani sau bonuri de masă, pentru a-i sprijnini în special pe copiii din aceste familii.

Așa cum precizează și Bianca Muraru, voluntar la această asociație, acțiunea caritabilă va avea loc mâine, 7 februarie, între orele 12.00- 14.00, în cadrul primăriei vechi din Pașcani, la sediul Asociației ȘANSA 2010 , la etaj.
Tot voluntarii de la această asociație au venit cu ideea de a-i obișnui pe cei care doresc să se implice și să ajute familiile nevoiașe, prin organizarea de acțiuni de colectare, în fiecare lună. În acest sens ei au stabilit să organizeze în fiecare primă săptămână de la începutul fiecărei luni, astfel de acțiuni.

În Pașcani există asociații care se implică în evenimente filatropice, iar din ele fac parte în special copii și tineri, motiv pentru care putem susține că spiritul civic se dezvoltă încet încet și în această localitate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow