More

  Ajutor administrativ pentru familia care a rămas fără casă, în urma unui incediu FOTO – VIDEO

  Array

  casa distrusa 4Durere si disperare in sufletul celor 8 persoane care au ramas fara casa, dupa incendiul de ieri, 30 ianuarie. Vestea buna vine din partea primarului Pascaniului, Dumitru Pantazi care a anuntat ca cele doua famiili care locuiau acolo, vor primi un apartament social pana la reconstructia casei. In proportie de 80 la suta a fost distrusa casa cu patru camere in urma incediului de proportii care a avut loc in dupa amiaza zilei de joi, pe o strada din Pascani.

  casa distrusa 1

  Primaria Pascani a luat masuri de aseara, iar cei 8 membrii ai familiilor au fost cazate la Internatul din cadrul Colegiul CF Unirea din Pascani, acolo unde au primit si o masa calda.

  Dupa ce, cele trei echipaje de pompieri de la Subunitatea din Municipiu au stins flacarile mari de peste 2 metri, iar in casa nu se mai poate locui, astazi, in sedinta de Consiliul Local al Primariei Pascani, primarul Dumitru Pantazi a anuntat ca familiile care locuiau acolo vor fi mutate, in cateva zile, intr-un apartamet social. Acestia vor locuia acolo cat timp va fi necesar pentru reconstructia casei arse. Mai mult, primaria va acorda un ajutor banesc, lunar.

  casa distrusa 2

  Neculai Lazarica, proprietarul casei, bolnav de Parkison, cu ochii in lacrimi se uita astazi la ce a mai ramas din casa construita in urma cu cativa ani. Mai mult decat atat, casa a fost refacuta dupa inundatiile din 2005. Cand a vazut flacarile in casa, a apucat doar sa-si ia haina pe el, iar pompieri au intrat sa le scoata actele.

  casa distrusa 3

  Casa este nelocuibila, iar inauntru se pot vedea doar peretii inghetati, mobilier distrus, haine, manuale si jucarii arese. Cauza probabilă a incendiului a fost coşul de fum amplasat necorespunzător faţă de materialele combustibile.

   

  Pascanenii cu suflet mare care au vazut necazul si vor sa ajute cu imbracaminte, alimente, materiale de constructii sau bani pot suna la numarul de telefon 0746353425 familia Lazarica.

  www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp