More

  Ajutoarele alimentare de la U.E. vor fi distribuite din octombrie, la Pascani

  Array

  alimente-ue

  Zacusca, miere, conserve de carne de porc, zahar, ulei, paste, malai si suc de rosii vor ajunge din nou din tarile Uniunii Europene pe masa celor defavorizati. La nivelul municipiului Pascani nu mai putin de 3 000 de persoane vor beneficia, anul acesta, de ajutor alimentar. Momentan, numai trei produse din 9 vor primi pascanenii beneficiari.

  Cel mai probabil, la inceputul lunii octombrie, produsele vor fi distribuite, asta desi acestea au ajuns in judet. In urmatoarele zile, reprezentantii Primariei Pascani vor aduce, cu un tir, produsele in oras, pentru a putea fi impartite celor nevoiasi.

  Locatia unde vor fi depozitate este Caminul de la Blagesti, iar pentru cei care sunt din alta suburbie, produsele vor fi duse la scoala din acea zona. Proportia alimentelor este: faina alba 17 kg, malai 9 kg, paste fainoase jumatate de kg, ulei 5 litri, rosii in suc propriu 800 grame, zacusca 800 grame, conserve de carne de porc 1,200 kg, miere 250 grame, zahar 3 kg. De mentionat ca toate acestea cantitati sunt de persoane, iar orezul, fasolea, mazarea si bulionul au fost inlocuite cu zacusca, miere si conserve.

   Cei care vor beneficia sunt familiile si persoanele singure care primesc ajutor social, persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii neinstituţionalizaţi; pensionarii sistemului public de pensii, ale căror drepturi se afla sub 400 lei (inclusiv beneficiarii pensiilor de urmaş); şomerii indemnizaţi si cei neindemnizaţi; beneficiari de legi speciale.

  Si la Harlau incep sa ajunga produsele de la Uniunea Europeana, insa nu toate. Momentan, au ajuns 30 de tone de alimente cu trei produse, iar peste cateva zile va mai sosi un tir cu inca 37 de tone. Beneficiarii acestor ajutoare sunt asteptati cel mai probabil de luna viitoare la Centrul de zi, din oras.

  Actele necesare pentru titular sunt: original şi copie, după BI/CI, cuponul de pensie/şomaj/handicap (sau certificatul de încadrare în grad) adeverinţa de la AJOFM pentru şomerii neindemnizati, din luna curentă sau anterioară.
  Acte necesare pentru reprezentant titular sunt: original şi copie după BI/CI, cuponul de pensie/şomaj/handicap (sau certificatul de încadrare în grad), adeverinţă de la AJOFM pentru şomerii neindemnizaţi, din luna curentă sau anterioară pentru titular şi original şi copie după BI/CI reprezentant. ziarulorizont.info

   

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI