19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Ajutoare pentru nevoiașii de la Asociația “Mila creștină”

  Ultimele știri

  Bucurie pentru bătrânii nevoiaşi din Paşcani şi comunele învecinate. Aceştia au primit astăzi pachete cu alimente din partea Asociaţiei “Mila Creştină” pentru a avea ce pune pe masă în ziua de Crăciun.

  Părintele Cristea i-a vizitat pe sărmani pentru a le face o bucurie în prag de sărbători. Printre persoanele care au primit pachete se află şi Maria Baltag din comuna Valea Seacă. Femeia în vârstă de 52 ani stă într-o casă dărâmată, fără lumină, ducând grija zilei de mâine. Aceasta are 3 copii cu vârste de 15 şi 16 ani care se află la centrul de plasament din Verșeni.

  În aceeaşi situaţie se află şi Maria Tablan din aceeaşi localitate. Bătrâna în vârstă de 65 ani trăieşte dintr-o pensie de 400 lei. Nu are lemne, locuieşte într-o casă fără curent electric, iar tavanul stă să îi cadă în cap. Femeia are 4 copii dar o parte dintre ei au uitat de mama lor, iar ceilalţi o duc la rândul lor greu.

  Altă casă, alt locatar bolnav şi sărman. Petru Paucă în vârstă de 61 ani din Paşcani are mari probleme de sănătate. De ani de zile are piciorul stâng amputat şi diabet. Bărbatul are 4 copii dintre care doar doi lucrează însă au familiile lor şi nu îl pot ajuta.

  Menţionăm că în evidenţele Asociaţiei de Caritate “Mila Creştină” din Paşcani se află aproximativ 100 de persoane nevoiaşe care primesc câte o masă caldă sâmbăta, pachete cu alimente în prag de sărbători, precum şi ajutor bănesc în funcţie de necesităţile fiecăruia.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  19.5 ° C
  21.1 °
  16.7 °
  96 %
  4.1kmh
  100 %
  vin
  21 °
  sâm
  19 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  26 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet