30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Ajutoare pentru nevoiașii de la Asociația „Mila creștină”

Bucurie pentru bătrânii nevoiaşi din Paşcani şi comunele învecinate. Aceştia au primit astăzi pachete cu alimente din partea Asociaţiei “Mila Creştină” pentru a avea ce pune pe masă în ziua de Crăciun.

Părintele Cristea i-a vizitat pe sărmani pentru a le face o bucurie în prag de sărbători. Printre persoanele care au primit pachete se află şi Maria Baltag din comuna Valea Seacă. Femeia în vârstă de 52 ani stă într-o casă dărâmată, fără lumină, ducând grija zilei de mâine. Aceasta are 3 copii cu vârste de 15 şi 16 ani care se află la centrul de plasament din Verșeni.

În aceeaşi situaţie se află şi Maria Tablan din aceeaşi localitate. Bătrâna în vârstă de 65 ani trăieşte dintr-o pensie de 400 lei. Nu are lemne, locuieşte într-o casă fără curent electric, iar tavanul stă să îi cadă în cap. Femeia are 4 copii dar o parte dintre ei au uitat de mama lor, iar ceilalţi o duc la rândul lor greu.

Altă casă, alt locatar bolnav şi sărman. Petru Paucă în vârstă de 61 ani din Paşcani are mari probleme de sănătate. De ani de zile are piciorul stâng amputat şi diabet. Bărbatul are 4 copii dintre care doar doi lucrează însă au familiile lor şi nu îl pot ajuta.

Menţionăm că în evidenţele Asociaţiei de Caritate „Mila Creştină” din Paşcani se află aproximativ 100 de persoane nevoiaşe care primesc câte o masă caldă sâmbăta, pachete cu alimente în prag de sărbători, precum şi ajutor bănesc în funcţie de necesităţile fiecăruia.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow