11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Ajutați-o pe Maria! Trăiește cu șobolanii, caută un loc de muncă iar Primăria a trimis-o la plimbare

Caz social de iti rupe inima astazi la audientele de la Primaria Pascani. O tanara care locuieste intr-o boxa la subsolul unui bloc, fara familie, crescuta la orfelinat, cere ajutorul administratiei locale pentru o viata mai buna. Nu are un loc de munca si traieste de azi pe maine, din mila oamenilor cu suflet mare.
maria

O tanara de 31 de ani din Pascani traieste un cosmar. Femeia nu are un acoperis deasupra capului si nici un venit din care sa se intretina. Noptile si le petrece intr-o boxa de la subsolul unui bloc din zona Deal a orasului. Astazi a venit la Primarie pentru a cere ajutorul administratiei locale.

Maria Stanescu a crescut intr-un centru de plasament la Halaucesti si de cativa ani a ajuns la Pascani. A stat cu chirie intr-un apartament si avea un loc de munca insa totul s-a naruit rapid. A fost concediata iar locuinta unde a stat, a fost vanduta unor persoane care nu au mai vrut chiriasi.

Astfel ca a ajuns sa mature si sa scutere covoare pe ici pe colo pentru a face rost de un banut. S-a aciuat la blocul C2, unde primeste lunar 100 de lei pentru curatenia de pe casa scarii. Locatarii ii mai dau din cand in cand si cate ceva de mancare. Tanara nu are nici macar carte de identitate, deoarece i-a fost luata de niste necunoscuti.

Potrivit celor spuse de purtatorul de cuvant de la Primaria Pascani, Cristian Menegon, Primaria Pascani intentioneaza sa faca un centru pentru persoanele fara adapost in fostul sediu al Scolii Postliceale Stefan cel Mare. Fata ar putea sa locuiasca acolo, insa pana la amenajarea acestei cladiri este nevoita sa doarma tot in boxa.

Mentionam ca tanara a fost luata si in evidenta asistentilor sociali de la Primaria Pascani.
Cei care doresc sa o ajute, o pot gasi in blocul C2, sc A, strada Aleea Stefan cel Mare, nr 3.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow