13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Ajutaţi-o pe Daniela! Un strop de bunătate, o şansă la sănătate

BIT TV se alătura campaniei umanitare pentru însănătoşirea unei fete din Paşcani. Se numeşte Daniela Georgiana Gherasim, are patru ani jumătate şi suferă de meningita tbc, hidroencelafie internă activa şi sindromul HÂC.
Familia ei are nevoie de bani pentru a suporta cheltuielile costisitoare pentru administrarea tratamentului de care are nevoie pentru a putea reveni la o viaţă cât de cât normal.

Copilăria Danielei s-a schimbat acum trei luni când în urma unor stări de febră repetate a fost dusă la spital. Până acum a suferit mai multe operaţii pentru a scăpa cu viaţa. Acum ea a început totul de la zero, ca un nou născut. Trebuie să înveţe din nou să stea în fund, să mănânce, să îşi folosească muşchii, iar costurile şedinţelor de recuperare şi ale tratamentelor sunt enorme pentru situaţia financiară pe care o are familia acum.

Mama fetiţei, Dana Muraru, şi-a pierdut locul de muncă după ce aceasta a renunţat la slujba pe care o avea în străinătate şi a revenit acasă pentru a fi alături de fetiţa ei. Resursele financiare ale femeii s-au terminat, ea fiind acum ajunsă în pragul disperării. Are nevoie de ajutorul nostru pentru a-şi face fetiţa bine şi spera ca oamenii o vor ajuta.

Toţi cei care doresc să facă donaţii sau să ofere un ajutor de orice fel familiei, pot folosi conturile IBAN (LEI): RO34RNCB0699146461140001, IBAN (EURO): RO07RNCB069914646114000, sau pot contacta personal mama fetiţei, Dana Muraru, la numărul de telefon 0753826361.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow