More

  Ajutaţi-o pe Daniela! Un strop de bunătate, o şansă la sănătate

  Array

  BIT TV se alătura campaniei umanitare pentru însănătoşirea unei fete din Paşcani. Se numeşte Daniela Georgiana Gherasim, are patru ani jumătate şi suferă de meningita tbc, hidroencelafie internă activa şi sindromul HÂC.
  Familia ei are nevoie de bani pentru a suporta cheltuielile costisitoare pentru administrarea tratamentului de care are nevoie pentru a putea reveni la o viaţă cât de cât normal.

  Copilăria Danielei s-a schimbat acum trei luni când în urma unor stări de febră repetate a fost dusă la spital. Până acum a suferit mai multe operaţii pentru a scăpa cu viaţa. Acum ea a început totul de la zero, ca un nou născut. Trebuie să înveţe din nou să stea în fund, să mănânce, să îşi folosească muşchii, iar costurile şedinţelor de recuperare şi ale tratamentelor sunt enorme pentru situaţia financiară pe care o are familia acum.

  Mama fetiţei, Dana Muraru, şi-a pierdut locul de muncă după ce aceasta a renunţat la slujba pe care o avea în străinătate şi a revenit acasă pentru a fi alături de fetiţa ei. Resursele financiare ale femeii s-au terminat, ea fiind acum ajunsă în pragul disperării. Are nevoie de ajutorul nostru pentru a-şi face fetiţa bine şi spera ca oamenii o vor ajuta.

  Toţi cei care doresc să facă donaţii sau să ofere un ajutor de orice fel familiei, pot folosi conturile IBAN (LEI): RO34RNCB0699146461140001, IBAN (EURO): RO07RNCB069914646114000, sau pot contacta personal mama fetiţei, Dana Muraru, la numărul de telefon 0753826361.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Proiect: Vacanțele școlare, diferențiate în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării și de ciclurile de învățământ

  Un proiect depus la Parlament prevede că vacanțele școlare ar urma să aibă loc diferențiat în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării, dar și în funcție de ciclurile de învățământ. //

  Tânăr de 26 de ani, prins băut la volan

  La data de 19 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au depistat un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 58 în comuna Cotnari, fiind sub influenţa alcoolului, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. //

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut (INS)

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut, în creştere de la 3,9% în anul precedent, iar nivelul cel mai ridicat (17,3%) a fost consemnat în rândul tinerilor (15-24 ani), potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate marţi. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet