10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Ajutaţi-l pe Luca să trăiască. Sufere de cancer şi are nevoie de bani pentru tratament

ajutor
Viaţa unui copil din Târgu Frumos depinde de bunăvoinţa dumneavoastra. Puteţi să l salvaţi de la moarte cu o faptă bună, o donaţie mai mică sau mai mare de bani, în funcţie de posibilităţi. La doar cinci ani Luca Deleanu a aflat că nu se mai poate juca acasă lături de părinţii lui ci trebuie să stea internat în spitale urâte pentru tratamente chinuitoare. Asta deoarece în urma unui banal control oftalmologic s-a descoperit că suferă de o formă severă de cancer.
Medicii nu i-au dat nici o şansă în România dar speranţele vin de la o clinică de specialitate din Turcia unde ar urma să faca o serie de tratamente . Acolo a scăpat cu viaţa o tânără care suferea de aceiaşi boala iar succesul tratamentului le dă speranţă şi părinţilor lui Luca. Problema este că astfel de interventii sunt foarte costisitoare. În prima etapă ar avea nevoie de peste 50.000 de euro  bani care pot fi adunaţi de la dumneavoastră cu puţină bunăvoinţă. Dacă nu, foarte curând boala se va agrava iar copilul risca să devină victima unui sistem de sănătate incapabil să rezolve astfel de cazuri urgenţe.
Alături de părinţi au venit tinerii de la Asociaţia Asirys din Târgu Frumos. Ei vor organiza pe data de 5 iunie un spectacol caritabil pentru strangere de fonduri, la care sunt invitaţi toţi cei cărora le pasă şi vor să salveze o viaţă de copil.
Menţionăm că şi administratia din Târgu Frumos se va implica în acest caz. La începutul săptămânii viitoare legislativul local se întruneşte în şedinţa de urgenţă pentru a acorda un ajutor financiar de la bugetul local.
Cei care vor să facă donaţii, pot trimite bani în următoarele conturi:
Ro 78 BTRL RONC RT 03 0602 2001 deschis la Banca Transilvania pentru depuneri în lei şi
RO28 BTRL EURC RT03 0602 2001 pentru donaţii în euro.
afis

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow