More

  Ajustări de vară la Paşcani: Preţurile mai mari cu 25% la transportul în comun

  Array

  Încă o majorare de preţ la Paşcani. După creşterea preţului la utilităţi a venit rândul transportului în comun. Astfel preţul unei călătorii cu autobuzele RAGCL ar urma să fie mai scump cu 25% de la 2 la 2,5 Propunerea de majorare a fost avizata astăzi de Comisia economică din cadrul Consiliului Local votul definitiv urmând să aibă loc mâine în şedinţa de plen.

  Conducerea RAGCL a motivat că majorarea de preţ este necesara deoarece au crescut preţurile la carburanţi şi că toţi operatorii au crescut tarifele. Consilierii locali au preferat însă să folosească în cuprinsul proiectului termenul de ajustare a tarifelor ca să nu atragă din nou nemultumirea cetatenilor.
  Mai mult consilierul PDL, Emil Crăciun a atras atenţia consilierilor că nu cumva acesta decizie să ducă la falimentul serviciului de transport, deşi el s-a numărat printre cei care au avizat pozitiv majorarea preţurilor biletelor de călătorie.
  În acelaşi context consilierul Vasile haldan a solicitat înfiinţarea unei noi staţii de autobus în suburbia Bosteni
  Menţionăm că totodată au fost ajustate şi preţurile abonamentelor cel mai scump fiind de 330 lei valabil pe toate traseele.
  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet