25.2 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Ajustări de vară la Paşcani: Preţurile mai mari cu 25% la transportul în comun

Încă o majorare de preţ la Paşcani. După creşterea preţului la utilităţi a venit rândul transportului în comun. Astfel preţul unei călătorii cu autobuzele RAGCL ar urma să fie mai scump cu 25% de la 2 la 2,5 Propunerea de majorare a fost avizata astăzi de Comisia economică din cadrul Consiliului Local votul definitiv urmând să aibă loc mâine în şedinţa de plen.

Conducerea RAGCL a motivat că majorarea de preţ este necesara deoarece au crescut preţurile la carburanţi şi că toţi operatorii au crescut tarifele. Consilierii locali au preferat însă să folosească în cuprinsul proiectului termenul de ajustare a tarifelor ca să nu atragă din nou nemultumirea cetatenilor.
Mai mult consilierul PDL, Emil Crăciun a atras atenţia consilierilor că nu cumva acesta decizie să ducă la falimentul serviciului de transport, deşi el s-a numărat printre cei care au avizat pozitiv majorarea preţurilor biletelor de călătorie.
În acelaşi context consilierul Vasile haldan a solicitat înfiinţarea unei noi staţii de autobus în suburbia Bosteni
Menţionăm că totodată au fost ajustate şi preţurile abonamentelor cel mai scump fiind de 330 lei valabil pe toate traseele.
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow