-6.3 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Ajunge asfaltul și la Stolniceni-Prăjescu cu ajutorul unei firme din Galați

O firmă din Galaţi a câştigat licitaţia pentru un contract de modernizare a drumurilor de pe raza comunei Stolniceni-Prăjescu.

Citadina 98 SA, care aparţine omului de afaceri Corneliu Istrate – deţinătorul mai cunoscutei Vega 93, a solicitat cel mai mic preţ (criteriul impus în licitaţie), respectiv aproape 3,7 mi­lioane de lei (fără TVA) pentru refacerea unor drumuri din intravilanul comunei.

S-au înregistrat nouă oferte în total, iar suma estimată iniţial de Consiliul Local a fost de 4,1 milioane de lei. Licitaţia a fost lan­sată cu 13 luni în urmă, iar durata contractului (termenul de execuţie) este de 19 luni de la data semnării lui.

Şapte drumuri de pământ vicinale din satele Cozmeşti şi Stolniceni-Prăjescu, în lungime totală de aproape 6 km, urmează să fie asfaltate şi dotate cu şanţuri de scurgere betonate. Lăţimea platformelor drumurilor variază între 4,5 şi 7 metri. Prin acelaşi contract, vor fi amenajate drumuri comunale adiacente, pe o lungime totală de 675 m şi se vor construi podeţele necesare de acces peste şanţurile pluviale.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow