27.1 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Ai putea locui într-un micro apartament de 30 metri pătraţi ? VIDEO

În unele oraşe ale lumii precum New York, Tokyo, sau San Francisco, spaţiul alocat unei apartament este din ce în ce mai mic iar confortul a devenit un factor important în decizia de achiziţie a mobilierului.

Unele apartamente măsoară doar câţiva metri pătraţi, altele puţin peste 20, spaţiu insuficient unui mod de viaţă normal. De aceea câteva companii de design şi construcţie de mobilă şi-au dat mâna pentru a concepe şi realiza mobila viitorului, care să se adapteze chiar şi celor mai vitrege condiţii.
Launchpad este numele mobilierului conceput de compania Clei în colaborare cu Resource Furniture şi este un model modular transformabil care îţi permite să beneficiezi de funcţionalitatea unui spaţiu mult mai mare decât există în realitate. Practic într-un spaţiu de 30 de metri pătraţi te poţi bucura de avantajele unui apartament de trei sau chiar patru camere!
Aceste modele modulare sunt prezentate într-o expoziţie găzduită de Muzeul Oraşului New York şi fac parte dintr-un proiect pilot pentru construirea unui bloc de micro apartamente în New York. Sursa livebiz.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow