More

  Ai peste 16 ani și iți place să socializezi? Poți câștiga 300 euro

  Array

  Veşti bune pentru adolescenţi. O fundaţie angajează 10 liceeni care să facă cercetare printre colegii lor despre relaţiile de cuplu din perioada liceului. Cei care vor fi selectaţi vor primi 300 euro fiecare.

  Fundaţia Friends For Friends angajează 10 liceeni din diferite colţuri ale ţării care să participe la o activitate de cercetare cu privire la relaţiile din perioada adolescenţei. Doritorii trebuie să aibă minim 16 ani, profil activ pe reţelele de socializare, să fi desfăşurat activităţi de voluntariat sau implicaţi în diferite activităţi sociale.

  Pentru 300 euro, elevii trebuie să completeze minim 50 chestionare după ce intervievează colegii din liceu cu privire la relaţiile din perioada adolescenţei. Tinerii se pot înscrie pentru job online până pe 4 octombrie. Tot ce trebuie să facă este să între pe site ul fundaţiei http://ffff.ro/licee/ sau pe Facebook “În a Relationship” să completeze un formular cu informaţii personale, un chestionar şi un eseu pe tema “Relaţie la liceu”.

  Pe 10 octombrie vor fi afişate rezultatele selecţiei, iar în perioada 17 – 23 octombrie cei 10 liceeni declaraţi admişi vor petrece o zi la Bucureşti la un training despre metodele de cercetare. Costurile deplasării și cazarea vor fi decontate.

  Perioada de cercetare şi completarea chestionarelor este 24 octombrie – 21 noiembrie. Campania face parte dintr-un proiect complex organizat de Fundaţia Friends For Friends împreună cu Avon Cosmetic România, prin care se urmăreşte prevenirea violenţei în cuplul format din adolescenţi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI