26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Ai o gospodărie la țară? Iată în ce condiții poți primi 15.000 de euro pentru dezvoltarea micii tale afaceri

Ultimele știri

Persoanele care dețin în prezent mici exploatații agricole pot primi 15.000 de euro prin intermediul unei linii de finanțare destinată sprijinirii fermelor mici. Sunt eligibili fermierii care dețin câteva hectare de teren sau un număr mic de animale în ferma proprie. Programul de finanțare este programat pentru lansarea în cursul acestei luni, conform unei planificări recente publicate de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Prin intermediul submăsurii 6.3 din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR), micii fermieri pot primi o sumă de 15.000 de euro pentru dezvoltarea exploatațiilor deținute în prezent. Pentru ca acest lucru să se întâmple, fermierii trebuie să îndeplinească o serie de condiții eliminatorii, condiții pe care le vom prezenta în cadrul articolului de astăzi.

Linia de finanțare nu este încă activă, primele proiecte urmând a fi primite mai târziu în această lună, dacă planificarea făcută săptămâna trecută de AFIR va fi respectată.

Continuarea articolului este exclusivă pentru abonații avocatnet.ro premium. Aceștia pot afla mai multe despre următoarele subiecte:

  • ce exploatații agricole se încadrează în categoria fermelor mici;
  • cum se încasează ajutorul financiar nerambursabil de 15.000 de euro;
  • cine poate solicita ajutorul financiar nerambursabil.

Continuarea pe Avocatnet.ro

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.5 ° C
27.8 °
25.2 °
43 %
2.4kmh
21 %
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI