25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Agricultorii mai pot primi 2,5 milioane de euro pentru procesarea produselor

Prin submasura „Sprijin pentru investitii în procesarea/ marketingul produselor agricole” se pot obtine, în functie de tipul beneficiarului si de investitia propusa, pâna la 2,5 miloane euro pentru fiecare proiect. Data limita pâna la care AFIR primeste proiecte prin intermediul submasurii „Sprijin pentru investitii în procesarea/ marketingul produselor agricole” din cadrul Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020) este 31 octombrie 2016, ora 16:00. Proiectele se depun on-line, pe pagina oficiala a Agentiei, www.afir.info. Sprijinul public nerambursabil este de maxim 50 la suta din totalul cheltuielilor eligibile.
„Investitiile finantate prin submasura 4.2 au drept obiectiv înfiintarea si/ sau modernizarea unitatilor de procesare si comercializare, introducerea de noi tehnologii pentru dezvoltarea de noi produse si procese, dar si cresterea numarului de locuri de munca”, au declarat reprezentantii Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR).

De asemenea, tinerii fermieri pot depune on-line proiecte prin submasura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”. Fondurile ramase în acest caz sunt de 12,64 milioane de euro, iar data limita pâna la care se pot depune proiecte este 31 octombrie, ora 16:00.
Continuarea pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow