13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Agresorul care a înjunghiat mortal un tânăr, rămâne în arest

Pascaneanul Daniel Lungu, cel care a injunghiat mortal un tanar pe terasa unui local din Pascani, ramane in continuare dupa gratii. Magistratii de la Tribunalul Iasi au decis mentinerea arestarii preventive la sfarsitul saptamanii trecute, 9 septembrie, potrivit informatiilor postate pe site-ul instantei.

În baza dispoziţiilor art. 348 Cod procedură penală cu referire la art. 207 alin.2 Cod procedură penală, verifică şi constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luată faţă de inculpatul Lungu Daniel în prezent în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Iaşi, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor prevăzută de art.188 alin.1 C.p. cu aplicarea art.41 alin.1 C.p. Menţine starea de arest preventiv a inculpatului, măsură ce urmează a fi verificată periodic, dar nu mai târziu de 30 de zile. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Cercetată şi pronunţată în cameră de consiliu azi, 07.09.2017 ” se arata intr-un dosar postat pe portalul Tribunalului Iasi.

Masura urmeaza sa fie verificata periodic, dar nu mai tarziu de 30 de zile, ceea ce inseamna ca barbatul in varsta de 23 de ani, va ramane in arest cel putin pana la inceputul lunii octombrie.

Mentionam ca inculpatul este inchis in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Iaşi, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow