24.1 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Agresorii taximetristului pășcănean au fost identificați de polițiști

Aseară poliţiştii păşcăneni i-au identificat pe cei doi bărbaţi care au bătut şi jefuit un taximetrist din Municipiu. Unul dintre agresori un tânăr de doar 18 ani, locuieşte în suburbia Gâștești. Alexandru Bârsan a fost audiat şi şi-a recunoscut fapta, motivând că l-a bătut pe taximetrist deoarece nu a avut bani să plătească cursa. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de tâlhărie calificată.

Astăzi tânărul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe Lângă Judecătoria Pașcani pentru a se lua măsurile legale. Întrebat de reporterii Bit Tv de ce a recurs la acest gest, bărbatul a refuzat să comenteze.

După ce a răspuns în faţa procurorilor, agresorul a fost dus la judecătorie Paşcani unde se va decide dacă va rămâne în arest pentru următoarele 30 de zile.

Celălalt tânăr în vârstă de 22 ani tot din suburbia Gâștești nu a fost prins de poliţişti.

Reamintim că în noaptea de duminică spre luni, cei doi tineri au urcat în maşina unui taximetrist din Paşcani şi au solicitat să fie duşi în Gâștești. Înainte de a intra în suburbie i-au spus şoferului să o ia pe câmp, iar când s-au îndepărtat de şosea l-au bătut şi l-au aruncat din maşină. Tâlhării au plecat cu autoturismul pe care l-au incendiat în pădurea de la Codrii Pașcanilor.

Foto: Alexandru Bârsan

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow