22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Aglomerație la Spitalul din Pașcani

Aglomerație la Spitalul din Pașcani

Indiferent de vârstă, zeci de femei și bărbați au ajuns pe mâna medicilor băuți și bătuți. Au fost și cazuri de probleme de sănătate care s-au accentuat în această perioadă, dar și persoane care au venit la spital și pentru cea mai mică durere. Medicii urgentiști atrag încă o dată atenția că trebuie să vă prezentați la medicul de familie sau la medicul din comuna de unde aparțineți înainte să ajungeți la C.P.U. Numai în câteva ore, aproape o sută de cetățeni au cerut ajutorul medicilor de la Spitalul din Pașcani. Aglomerația a provocat și nemulțumiri.

De această dată sărbătorile de iarnă au adus zeci de persoane la Compartimentul de primiri Urgențe Pașcani, acolo unde personalul medical nu a mai făcut față, iar pacienții, care aduși cu mașinile persoanele, care cu Ambulanța sau SMURD-ul, au fost nevoiți să aștepte și câteva ore pentru a fi tratați, nefiind cazuri grave, după cum spune medicul de gardă.

Cei care au fost nevoiți să ajungă la spital spun că nu este normal să aștepte în fața Compartimentului de Urgență și spera ca pe viitor această situație să nu se mai repete și ca personalul medical să preia cat mai repede cazul.

Într-o tură la Compartimentul de Primiri Urgențe lucrează un medic, patru asistenți și doi brancardieri, care nu de puține ori au fost bruscați de rudele bolnavilor.

Un caz mai deosebit a fost a unei femei în vârstă de 89 de ani, domiciliată în comuna Lespezi care s-a prezentat cu hemoragie digestivă severă. Batrana este internata in Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva Iași si are sanse mici de supravietuire, dupa cum au precizat medicii. Hemoragia a fost provocata de un ulcer nediagnosticat.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow