More

  Aglomerație la pașapoarte

  Array

  Nervi întinşi la maxim şi oboseală pentru sute de persoane care vor să îşi facă paşaport. Aceştia au venit la sediul fostei Primărie încă de la ora 5 dimineaţa în speranţa că vor fi primii la rând însă au avut parte de o surpriză: lista era făcută de aseară, iar înaintea lor erau deja 50 – 60 persoane.

  În această situaţie se află şi această femeie care a venit la ora 5.00, dar când să se înscrie pe listă a observat că înaintea ei erau 63 persoane. Revoltată, acesta spune că trebuia să se deschidă mai multe ghişee de primiri acte şi să se dea bilet de ordine.

  Tot de la ora 5.00 stă şi o altă femeie împreună cu fiica să. Aceasta şi-a încercat norocul la Iaşi joia trecută, dar până la finalul programului nu a reuşit să între. Astăzi speră să reuşească să îi facă paşaport celei mici.

  Alţii care au avut rude în oraş au fost mai norocoşi pentru că au fost trecuţi pe lista de aseară, iar astăzi până la amiază au depus actele şi au făcut poză pentru paşaport.

  Reamintim că o dată la două săptămâni, joia, la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din Paşcani se depun actele şi se eliberează paşapoarte. Programul de lucru cu publicul este de la 10.00 – 14.30 pentru preluări cereri, iar eliberări de la 12.00 – 13.00.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident rutier cu o victimă în comuna Todirești. Mașină distrusă după impactul cu un stâlp – FOTO

  Accident rutier spectaculos luni seara, 19 aprilie, in jurul orei 20:00, in comuna Todiresti. Un sofer din Siretel ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un stalp de pe marginea drumului si s-a rasturnat pe camp. //

  Propunere: Depozite de carte în sediile PNL și USR Pașcani

  Un consilier pășcănean propune ca organizațiile politice locale PNL și USR să renunțe la sediile actuale în favoarea extinderii corpului Bibliotecii Municipale ”Leonard Gavriliu”. //

  Un tânăr de 19 ani suspect în cazul înjunghierii din Moțca. A fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi

  Un tanar de 19 ani este principalul suspect in cazul agresiunii ce a avut loc vineri, 19 aprilie, in localitatea Motca, in care un barbat de 26 de ani a fost injunghiat. Presupusul agresor a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola Iasi, unde va fi expertizat pentru a se vedea daca a avut discernamant sau nu in timpul comiterii faptei. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet