More

  Aglomerație la pașapoarte

  Array

  Nervi întinşi la maxim şi oboseală pentru sute de persoane care vor să îşi facă paşaport. Aceştia au venit la sediul fostei Primărie încă de la ora 5 dimineaţa în speranţa că vor fi primii la rând însă au avut parte de o surpriză: lista era făcută de aseară, iar înaintea lor erau deja 50 – 60 persoane.

  În această situaţie se află şi această femeie care a venit la ora 5.00, dar când să se înscrie pe listă a observat că înaintea ei erau 63 persoane. Revoltată, acesta spune că trebuia să se deschidă mai multe ghişee de primiri acte şi să se dea bilet de ordine.

  Tot de la ora 5.00 stă şi o altă femeie împreună cu fiica să. Aceasta şi-a încercat norocul la Iaşi joia trecută, dar până la finalul programului nu a reuşit să între. Astăzi speră să reuşească să îi facă paşaport celei mici.

  Alţii care au avut rude în oraş au fost mai norocoşi pentru că au fost trecuţi pe lista de aseară, iar astăzi până la amiază au depus actele şi au făcut poză pentru paşaport.

  Reamintim că o dată la două săptămâni, joia, la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din Paşcani se depun actele şi se eliberează paşapoarte. Programul de lucru cu publicul este de la 10.00 – 14.30 pentru preluări cereri, iar eliberări de la 12.00 – 13.00.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI