13 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Aglomerație la pașapoarte

Nervi întinşi la maxim şi oboseală pentru sute de persoane care vor să îşi facă paşaport. Aceştia au venit la sediul fostei Primărie încă de la ora 5 dimineaţa în speranţa că vor fi primii la rând însă au avut parte de o surpriză: lista era făcută de aseară, iar înaintea lor erau deja 50 – 60 persoane.

În această situaţie se află şi această femeie care a venit la ora 5.00, dar când să se înscrie pe listă a observat că înaintea ei erau 63 persoane. Revoltată, acesta spune că trebuia să se deschidă mai multe ghişee de primiri acte şi să se dea bilet de ordine.

Tot de la ora 5.00 stă şi o altă femeie împreună cu fiica să. Aceasta şi-a încercat norocul la Iaşi joia trecută, dar până la finalul programului nu a reuşit să între. Astăzi speră să reuşească să îi facă paşaport celei mici.

Alţii care au avut rude în oraş au fost mai norocoşi pentru că au fost trecuţi pe lista de aseară, iar astăzi până la amiază au depus actele şi au făcut poză pentru paşaport.

Reamintim că o dată la două săptămâni, joia, la Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din Paşcani se depun actele şi se eliberează paşapoarte. Programul de lucru cu publicul este de la 10.00 – 14.30 pentru preluări cereri, iar eliberări de la 12.00 – 13.00.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow