More

  Aglomeraţie la Paşapoarte. Oamenii stau cu noaptea în cap la rând. Printre ei și bebeluși

  Array

  Oboseală, nervi întinşi la maxim, căldură insuportabilă şi mai ales prezenţa cetăţeanul, cu copilul în braţe, de la ora 2 noaptea pentru a face paşaport la punctul de lucru mobil din Paşcani şi să prindă numărul de înregistrare în acei 50, numărul maxim programat.

  pasapoarte pascani

  Aşadar, cu noapte în cap, zeci de persoane au stat pe lângă uşa fostei primarii, deşi programul punctului de lucru mobil de la Paşcani începe de la ora 10.00 şi se termină după ora 14.00.
  Cătălin Mihai este unul dintre acei care a venit să facă paşaport copilului, că trebuie să ajungă în Italia pe 10 august. Deşi are număr de ordin 52 speră să între astăzi că să se încadreze în termenul de eliberare a documentului.

  Punctual mobil al serviciului de paşapoarte din Paşcani a fost deschis în anul 2012, iar o perioada, reprezentanţii de la Iaşi veneau săptămânal în oraş, mai exact în fiecare joi. Acum, din lipsa personalului, conform celor spuse de către şefa Serviciului, Nicoleta Nistor şi mai ales că este o perioada aglomerată şi la Iaşi, nu se poate decât de două ori pe luna.

  Aşadar, atunci când reprezentanţii vin la Paşcani preiau cererile de paşapoarte şi le eliberează pe cele luate în urmă cu două săptămâni.

  Mentioanm că în anul 2015, punctul de lucru mobil Paşcani va funcţiona în zilele: 09 şi 23 iulie, 06 şi 20 august, 03 şi 17 septembrie, 01, 15 şi 29 octombrie, 12 şi 26 noiembrie, 10 decembrie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet