More

  Aglomeraţie la Paşapoarte. Oamenii stau cu noaptea în cap la rând. Printre ei și bebeluși

  Array

  Oboseală, nervi întinşi la maxim, căldură insuportabilă şi mai ales prezenţa cetăţeanul, cu copilul în braţe, de la ora 2 noaptea pentru a face paşaport la punctul de lucru mobil din Paşcani şi să prindă numărul de înregistrare în acei 50, numărul maxim programat.

  pasapoarte pascani

  Aşadar, cu noapte în cap, zeci de persoane au stat pe lângă uşa fostei primarii, deşi programul punctului de lucru mobil de la Paşcani începe de la ora 10.00 şi se termină după ora 14.00.
  Cătălin Mihai este unul dintre acei care a venit să facă paşaport copilului, că trebuie să ajungă în Italia pe 10 august. Deşi are număr de ordin 52 speră să între astăzi că să se încadreze în termenul de eliberare a documentului.

  Punctual mobil al serviciului de paşapoarte din Paşcani a fost deschis în anul 2012, iar o perioada, reprezentanţii de la Iaşi veneau săptămânal în oraş, mai exact în fiecare joi. Acum, din lipsa personalului, conform celor spuse de către şefa Serviciului, Nicoleta Nistor şi mai ales că este o perioada aglomerată şi la Iaşi, nu se poate decât de două ori pe luna.

  Aşadar, atunci când reprezentanţii vin la Paşcani preiau cererile de paşapoarte şi le eliberează pe cele luate în urmă cu două săptămâni.

  Mentioanm că în anul 2015, punctul de lucru mobil Paşcani va funcţiona în zilele: 09 şi 23 iulie, 06 şi 20 august, 03 şi 17 septembrie, 01, 15 şi 29 octombrie, 12 şi 26 noiembrie, 10 decembrie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI