Array

Aglomeraţie la Paşapoarte. Oamenii stau cu noaptea în cap la rând. Printre ei și bebeluși

Oboseală, nervi întinşi la maxim, căldură insuportabilă şi mai ales prezenţa cetăţeanul, cu copilul în braţe, de la ora 2 noaptea pentru a face paşaport la punctul de lucru mobil din Paşcani şi să prindă numărul de înregistrare în acei 50, numărul maxim programat.

pasapoarte pascani

Aşadar, cu noapte în cap, zeci de persoane au stat pe lângă uşa fostei primarii, deşi programul punctului de lucru mobil de la Paşcani începe de la ora 10.00 şi se termină după ora 14.00.
Cătălin Mihai este unul dintre acei care a venit să facă paşaport copilului, că trebuie să ajungă în Italia pe 10 august. Deşi are număr de ordin 52 speră să între astăzi că să se încadreze în termenul de eliberare a documentului.

Punctual mobil al serviciului de paşapoarte din Paşcani a fost deschis în anul 2012, iar o perioada, reprezentanţii de la Iaşi veneau săptămânal în oraş, mai exact în fiecare joi. Acum, din lipsa personalului, conform celor spuse de către şefa Serviciului, Nicoleta Nistor şi mai ales că este o perioada aglomerată şi la Iaşi, nu se poate decât de două ori pe luna.

Aşadar, atunci când reprezentanţii vin la Paşcani preiau cererile de paşapoarte şi le eliberează pe cele luate în urmă cu două săptămâni.

Mentioanm că în anul 2015, punctul de lucru mobil Paşcani va funcţiona în zilele: 09 şi 23 iulie, 06 şi 20 august, 03 şi 17 septembrie, 01, 15 şi 29 octombrie, 12 şi 26 noiembrie, 10 decembrie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...