23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Aglomeratie la audiente. Probleme sociale, fond funciar sau  bransari la reteaua de apa

Aglomeratie la audiente. Probleme sociale, fond funciar sau  bransari la reteaua de apa

Aglomeratie astazi la audientele tinute la sediul Primariei Pascani, de catre reprezentantii administratiei locale. Au fost depuse 17 cereri, iar pascanenii au venit in fata celor care conduc municipiul, in speranta ca vor gasi o rezolvare a problemelor cu care se confrunta. Cele mai multe sesizari au fost legate de fondul funciar privind eliberarea titlurilor de proprietate, dar nu au lipsit nici cererile pentru acordarea unui ajutoare de urgenta.

De exemplu, acest domn, are nevoie de bani pentru o operatie chirurgicala, la care va fi supus saptamana viitoare.

Au fost si pascaneni care au cerut bransarea la reteaua de apa a 11 gospodarii, dar si oameni care solicita operatorului de salubritate sa preia deseurile de vegetatie. In acest caz, viceprimarului municipiului, Gabriela Nedelcu, a precizat ca a discutat cu directorul societatii si ca urmeaza sa fie facut un regulament si un program de ridicare a acestora.

Mentionam ca cetatenii municipiului Pascani se pot inscrie printr-o cerere la audientele ce sunt tinute in fiecare joi, la sediul institutiei publice. Cei care vin in fata pascanenilor pentru a le raspunde la intrebari sunt primarul, Dumitru Pantazi, viceprimarul, Gabriela Nedelcu, secretarul primariei, Irina Jitaru sau administratorul public, Gica Zanet.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
23.8 ° C
25.4 °
22.6 °
68 %
1.8kmh
1 %
vin
23 °
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI