-0.8 C
Paşcani
duminică, decembrie 3, 2023

Aglomeraţie în pieţele păşcănene. Primăria: Staţi acasă! Facem noi cumpărăturile pentru persoanele singure, peste 65 de ani!

Deşi, oficial, România se afla în carantină generală, de câteva zile şi prin urmare ieşitul din casă al persoanelor este restricţionat şi monitorizat, pieţele aglomerate din Paşcani sunt pline de cumpărători, mai ales de oameni în vârstă.

Din acest motiv nu pot fi respectate regulile de distanta socială iar pericolul de transmitere a noului coronavirus este ridicat. Administraţia Pieţelor a solicitat intervenţia Poliţiei Locale, pentru a face verificări.

Reprezentanţii administraţiei locale fac apel la păşcăneni să stea acasă, iar ieşirile să fie doar pentru probleme care nu pot fi amânate dar cu evitarea zonelor aglomerate şi respectarea distanţei.

De asemenea Primăria Paşcani acorda sprijin persoanelor cu vârsta peste 65 de ani care sunt singure, pentru a face cumpărăturile necesare şi a fi aduse acasă la beneficiari, de către salariaţii Direcţiei de Asistenţă Socială iar cei care nu au posibilităţi materiale beneficiază de hrană rece prin intermediul Cantinei Sociale. Cei aflaţi în acesta situaţie trebuie să sune la nr de ţel: 0232 710 730.

Alte articole