15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Aglomeraţie în CPU – Bătuţi în weekend

Weekend aglomerat pentru personalul medical de la Spitalul Municipal de Urgenţe din Paşcani. Sute de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost victime ale bătăilor, accidentelor rutiere dar şi a neatenţiei. Majoritatea au plecat pe picioarele lor acasă, însă rămân cu traumatisme fizice şi psihice.

Un bărbat a ajuns cu claviculă ruptă şi alte traumatisme la cap şi faţă după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de pe bicicletă, pe asfalt. Neculai Leleu în vârstă de 36 ani din comuna Mirosloveşti a fost adus la spital şi stabilizat. După intervenţia medicilor, acesta a plecat acasă.

Acasă au plecat şi trei persoane care au fost victima a agresiunilor fizice. Una dintre ele era şi într-o stare avansată de ebrietate şi nu a ştiut de la cine a luat bătaie, însă spune că a dat şi ea. Motivul scandalului încă nu e cunoscut. Bărbatul, Ilie Pascal, în vârstă de 48 de ani din Lespezi a fost stabilizat şi externat.

Menţionăm că dintre cei agresaţi este şi o femeie în vârstă de 37 ani din Moţca, de către soţ.
Unitatea medicală din Municipiu dispune de către specialişti în majoritatea domeniilor, iar un psiholog oferă consultaţii celor afectaţi, pentru că de cele mai multe victimele rămân traumatizate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow