11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Agenți de pază fără salar. Patronul nu i-a plătit pentru că a primit o amendă

Cinci agenti de paza din Targu Frumos au munci doua luni de zile degeaba. Ei nu au fost platiti de catre patronul care i-a angajat, pe motiv ca a avut de platit o amenda data de Politie in urma unui control pentru ca nu a avut licenta de functionare. Barbatii, fostii angajati ai firmei de paza, isi vor banii pe lunile muncite.

AGENTI DE PAZA TG F

Disperare pentru cinci barbati din Targu Frumos. Acestia s-au angajat in urma cu doua luni la o firma de paza din oras. Nu au luat salariu promis de o mie de lei pe luna, niciodata.

Acesta barbat povesteste cum ca s-a angajat in luna decembrie la firma Euronic Security. Desi muncea 24 cu 24 de ore, pe contractul de munca a fost trecut cu 4 ore si numai pentru cateva saptamani. Si nu este singurul caz. El impreuna cu ceilalti colegi, 4 la numar, vrea sa fie platit pentru munca prestata la firma de paza din Targu Frumos. Toti au familie si copii si, spun ei, ca s-au imprumutat pana la salariu.

Tot ei au declarat reporterilor BIT TV ca au fost amenintati chiar de patron sa-si dea demisia.

Patronul, Gheorghe Nica spune ca urmeaza sa achite salariile insa momentan nu are bani pentru ca a fost amendat de catre Politie in urma unui control. Mai mult, acesta mai zice ca agentii angajati la firma de paza a lui nu au muncit doua luni, ci doar 12 zile.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow